Terras reinigen

Betontegels reinigen

Als jouw betonnen terras op jouw bedrijfsterrein vervuild is door aanslag van levende organismen zoals korstmos, of als er andere vuilsporen zichtbaar zijn, kunnen wij jou helpen. Onze unieke reinigingsmethode voor het schoonmaken van betontegels zorgt ervoor dat jouw bedrijfsterrein, zoals een terras, parkeerplaats of oprit, niet alleen nu, maar ook op lange termijn schoon blijft. Kies daarom voor onze reinigingsdienst en geniet gegarandeerd van een schone en verzorgde uitstraling op jouw bedrijfsterrein!

IMG_3303Terras reinigen - Hippe Reiniging

Offerte formulier

Terras reinigen - Hippe ReinigingTerras reinigen - Hippe Reiniging

Natuurtegels reinigen buiten

Ben je niet tevreden over de staat van jouw bedrijfsterrein doordat de natuurstenen bestrating er vervuild en verkleurd uitzien? Wij van Hippe Reiniging bieden passen een unieke reinigingsmethode toe, speciaal ontwikkeld om alle vuilsporen, zoals organismen van elke soort bedrijfsterreinen te verwijderen. Na onze reiniging zal de natuursteen weer zijn oorspronkelijke kleur terugkrijgen, en dat voor de lange termijn. Dus waarom zou je genoegen nemen met een vuil en verkleurd bedrijfsterrein? Neem contact met ons op en wij zullen ervoor zorgen dat jouw bedrijfsterrein er weer als nieuw uitziet.

Basis reiniging

 • Volledige reiniging
 • Volledige impregnatie / coating
 • Herstelling
Meest gekozen

Gevorderde reiniging

 • Volledige reiniging
 • Volledige impregnatie
 • 1x herstelling (1ste halfjaar)
Beste deal

Uitgebreide reiniging

 • Volledige reiniging
 • Volledige coating
 • 2x herstelling (binnen 3 jaar)

Keramische tegels schoonmaken

Is jouw bedrijfsterrein met keramische tegels aangetast door vuil en verkleuringen? Dat is erg zonde, want schone keramische tegels zijn juist prachtig en dragen bij aan een professionele uitstraling van jouw bedrijf. Het reinigen van keramische tegels is dan ook zeker de moeite waard. Het is belangrijk om te weten dat keramische tegels vrij zacht zijn en daarom is het verstandig om de reiniging over te laten aan een expert.

Bij Hippe Reiniging ben je verzekerd van deze expertise, waardoor schade altijd wordt voorkomen en je kunt genieten van een sprankelend schoon resultaat op jouw bedrijfsterrein. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze diensten en de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Terras reiniging - Hippe ReinigingTerras reinigen - Hippe Reiniging
Bestrating reinigen - Hippe Reiniging

Bakstenen vloer reinigen

Het reinigen van bakstenen rondom het bedrijfsterrein, net als andere soorten tegels, moet te allen tijde niet met een hogedrukreiniger worden uitgevoerd. Door de vloer te reinigen met materialen die daar niet voor bedoeld zijn, breng je permanente schade toe. Dit kan worden voorkomen door het terras te laten reinigen door een expert.

Bij Hippe Reiniging maken we gebruik van een machine die speciaal is ontworpen voor het reinigen van terrassen met bakstenen. Hierdoor kunnen wij garanderen dat er geen schade ontstaat. Dus, als je op zoek bent naar een veilige en effectieve manier om je terras te reinigen, dan ben je bij ons op de juiste plek.

Terras reinigen machine

Wij maken gebruik van een unieke machine, genaamd de borstelmachine, waardoor de jaarlijkse schoonmaakbeurt niet nodig is. De tegels raken niet beschadigd en de methode is 100% milieuvriendelijk. Door gebruik te maken van verschillende borstels, kunnen wij elke tegelsoort reinigen zonder het risico te lopen de toplaag te beschadigen.

Bovendien kun je ervoor kiezen om de tegels te laten impregneren, waardoor het schone resultaat nog langer zichtbaar blijft en je 1 jaar garantie hebt. Met andere woorden: onze machine zorgt ervoor dat je lang kunt genieten van een schoon terras, zonder schade en op een 100% milieuvriendelijke manier. (klik hier) voor informatie over impregneren.

Borstelmachine - Hippe Reiniging

Offerte formulier

Altijd
bereikbaar

We staan 24/7 voor je klaar, dus bel gerust als je specifieke vragen hebt.

Langdurig
resultaat

Onze reiniging zorgt voor langdurig genieten van een schone omgeving!

Snel én
goed

Jouw klus wordt in de meeste gevallen binnen 1-3 dagen succesvol afgerond!

Jij blij,
wij blij

Topservice tijdens en na reiniging. We komen terug als er nog vervuiling zichtbaar is!

Terras reinigen door Hippe Reiniging

Ben jij op zoek naar een bedrijf om de bestrating terras van een gebouw écht goed schoon te krijgen? Ben je op zoek naar een ervaren partij die elk type verontreiniging kan verwijderen? Hippe Reiniging B.V. is specialist op het gebied van terrasreiniging op een milieuvriendelijk manier!

Bij Hippe Reiniging B.V. is de kans op schade geminimaliseerd tot 0. Wij zorgen voor een stralend resultaat én dankzij onze reinigingsmethode is het resultaat lang zichtbaar.

Offerte formulier

Terras reinigen door Hippe Reiniging

Ben jij op zoek naar een bedrijf om de bestrating terras van een gebouw écht goed schoon te krijgen? Ben je op zoek naar een ervaren partij die elk type verontreiniging kan verwijderen? Hippe Reiniging B.V. is specialist op het gebied van terrasreiniging op een milieuvriendelijk manier!

Bij Hippe Reiniging B.V. is de kans op schade geminimaliseerd tot 0. Wij zorgen voor een stralend resultaat én dankzij onze reinigingsmethode is het resultaat lang zichtbaar.

4.9
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Andre KoppenolAndre Koppenol
15:05 06 Apr 23
Tuinterrassen gereinigd (zwaar vervuild met o.a. korstmossen). Ondernemer net gestart, gebruikt professionele apparatuur. Laat alles netjes achter. Reageert snel op vragen, communicatief sterk.
Miranda KitsMiranda Kits
11:44 04 Apr 23
Zeer prettige ervaring. Gehele dakterras laten reinigen en behandelen en tevens de oprit voor de woning. Kwam netjes op tijd en de geleverde diensten zijn zoals beloofd. Echt een aanrader!
Frans KimpFrans Kimp
14:55 29 Mar 23
Terras voor en achter het huis schoongemaakt, degelijk, vriendelijk, professioneel en betaalbaar
Jan DriestJan Driest
14:32 26 Mar 23
Roy BosmanRoy Bosman
16:18 15 Mar 23
Elk jaar mijn tuintegels ontgroenen etc....drama, dit jaar laten door door deze heer en erg tevreden. Tevens ook even de buitenbox laten doen.En ook die oogt weer helemaal fris. Mooie service ook dat die pas stopt wanneer het echt schoon is.
Rinie de HaanRinie de Haan
17:09 08 Mar 23
Wendy BoomWendy Boom
08:04 06 Mar 23
Wij zijn ontzettend blij met het resultaat van de tegelreiniging in zowel de voor- als achtertuin. Zelfs de dikke, glibberige laag groene aanslag in de achtertuin was voor Hippe reiniging geen probleem. De tegels zien er weer als nieuw uit. Aanrader !
js_loader

FAQ

Heb jij een vraag? Dan hebben wij het antwoord!

Graag zoveel mogelijk losstaande objecten bij elkaar zetten op opstapelen. Wij waarderen dit enorm, omdat we hierdoor de werkzaamheden effectiever en efficiënter kunnen uitvoeren.

Wij gebruiken een unieke borsteltechniek, waardoor we onder lage druk en zonder schoonmaakmiddelen kunnen werken. Hierdoor zijn mens, dier en plant altijd veilig. Bovendien is schade aan de tegels 100% uitgesloten!

Het resultaat is direct zichtbaar na de reiniging en zal nog duidelijker zichtbaar zijn als de vlonder is opgedroogd

Door onze borsteltechniek is het resultaat langer zichtbaar dan bij het gebruik van huishoudelijke middelen. De borsteltechniek verwijdert het vuil van de tegels en polijst ze licht, waardoor het voor verontreinigingen en levende organismen moeilijker is om zich te hechten. Bovendien bieden we ook tegelimpregnatie aan, waardoor het resultaat nog langer zichtbaar blijft voor €0,98 excl. btw / €1,19 incl. btw

 • Wij komen terug als er nog stukken zijn die niet helemaal schitterend schoon zijn
 • Er is geen risico op schade
 • 100% Milieuvriendelijk
 • Transparantie in de kosten
 • Geen risico voor mens, dier en plant