Vlonder reinigen

Houten vlonder reinigen

Als je op zoek bent naar een oplossing om je houten of hardhouten vlonder op je bedrijfsterrein grondig te reinigen, dan ben je bij ons, Hippe Reiniging, aan het juiste adres. Wij gebruiken een unieke borsteltechniek om je vlonder volledig schoon te maken en in topconditie te brengen. Zo kun je op de lange termijn weer genieten van een prachtige vlonder op je bedrijfsterrein. 

Als je de vlonder grondig hebt gereinigd, kun je ervoor kiezen om deze te laten impregneren. Deze service bieden wij aan omdat we vaak de vraag krijgen hoe mensen het resultaat van hun vlonder zo lang mogelijk kunnen behouden. De oplossing hiervoor is impregneren. 

Vlonder reinigen - Hippe ReinigingVlonder na 2

Offerte formulier

Vlonder reinigen - Hippe ReinigingVlonder reinigen - Hippe Reiniging

Composiet vlonder reinigen

Bij Hippe Reiniging bieden wij dé oplossing voor het reinigen van composiet vlonderplanken op bedrijfsterreinen. Onze unieke borsteltechniek zorgt ervoor dat uw composiete vlonder grondig schoon wordt gemaakt, waardoor deze er weer als nieuw uitziet en veilig is om te betreden.

Let er wel op dat het schoonmaken van composiet vlonderplanken specialistische kennis vereist. Als het materiaal beschadigd is, kan dit permanente schade veroorzaken en dit brengt extra kosten met zich mee. Gelukkig hebben wij als bedrijf de expertise om dit op een professionele manier voor u uit te voeren.

Basis reiniging

 • Volledige reiniging
 • Volledige impregnatie
 • Herstelling
Meest gekozen

Gevorderde reiniging

 • Volledige reiniging
 • Volledige impregnatie
 • 1x herstelling (1ste halfjaar)

Kunststof vlonder schoonmaken

Bij ons kun je terecht voor het reinigen van kunststof vlonderplanken op jouw bedrijfsterrein. Wij zorgen voor het beste resultaat op de lange termijn door gebruik te maken van een speciale borsteltechniek die vergelijkbaar is met een reuze tandenborstel. Hiermee kunnen we jouw kunststof vlonderplanken grondig schoonmaken zonder schade te veroorzaken.

Door onze behandeling zien jouw kunststof vlonderplanken er niet alleen prachtig schoon uit, maar zijn ze ook minder glad en dus veiliger om op te lopen. Kies daarom voor onze professionele en effectieve reinigingsdiensten voor jouw bedrijfsterrein en geniet van een schone en veilige omgeving.

Vlonder reinigen - Hippe Reiniging
Vlonder reinigen - Hippe ReinigingVlonder reinigen - Hippe Reiniging

Steigerhout onderhouden

Als je steigerhouten planken op jouw bedrijfsterrein toe zijn aan onderhoud, dan kun je dit gerust aan ons overlaten bij Hippe Reiniging. Wij hebben een unieke reinigingsmethode ontwikkeld die ervoor zorgt dat jouw vlonder niet alleen nu stralend schoon is, maar ook op lange termijn mooi blijft. Dankzij onze professionele aanpak hoef jij je geen zorgen te maken over het onderhoud van jouw steigerhouten planken. Kies voor onze diensten en geniet van een schone en verzorgde uitstraling op jouw bedrijfsterrein.

Vlonder reinigen machine

Het reinigen van een vlonder is een lastige taak, met name vanwege de groeven in de vlonder. Door de diepte van deze groeven is het niet mogelijk om effectief te reinigen met alleen een doek of hogedrukreiniger. Hierdoor zul je merken dat de vlonder er na het reinigen nog steeds vuil uitziet. Dit is zonde van de tijd en energie die je erin hebt gestoken.  Bovendien is de kans dat de vlonder beschadigd raakt door een hogedrukreiniger zeer groot. Vermijd dit om die reden!

Wij gebruiken een machine die wel geschikt is voor het reinigen van vlonders. Dat betekent dat wij het wel voor elkaar krijgen de diepere plekken van de vlonder te bereiken en het materiaal hierbij niet beschadigen. In andere woorden onze borstelmachine is dé oplossing voor het reinigen van jouw vlonder!

Borstelmachine - Hippe Reiniging

Altijd
bereikbaar

We staan 24/7 voor je klaar, dus bel gerust als je specifieke vragen hebt.

Langdurig
resultaat

Onze reiniging zorgt voor langdurig genieten van een schone omgeving!

Snel én
goed

Jouw klus wordt in de meeste gevallen binnen 1-3 dagen succesvol afgerond!

Jij blij,
wij blij

Topservice tijdens en na reiniging. We komen terug als er nog vervuiling zichtbaar is!

Jouw vlonder als nieuw

Vlonders zijn erg populair voor buitenruimtes, zoals terrassen en veranda’s. Niet alleen omdat het een mooie luxe uitstraling geeft, maar ook omdat ze duurzaam zijn en goed te onderhouden. Het is erg belangrijk om vlonders goed te onderhouden, zodat je er vele jaren plezier van kunt hebben.

Omdat de meeste vlonders smalle groeven bevatten, is het goed reinigen van een vlonder zo simpel nog niet! Veel mensen denken dat het gebruik van een hogedrukreiniger de oplossing is. Dit is niet het geval! Met een hogedrukreiniger verwijder je vuil, groenaanslag en zorg je ervoor dat jouw vlonders ‘schoon’ zijn. Maar tegelijkertijd beschadig je het hout, zorg je voor kwetsbare vlonders én vergroot je de kans op houtrot door overmatig watergebruik.

Daarnaast is het, afhankelijk van de houtsoort, een ondergrond dat door verschillende weersinvloeden, groenaanslag en vuil snel glad kan worden. Laat jouw vlonders daarom zorgvuldig en milieuvriendelijk reinigen én behandelen door Hippe Reiniging! Dankzij onze speciale reinigingstechnieken bieden we de juiste verzorging voor het materiaal en leveren wij een stralend resultaat zonder schaderisico!

Offerte formulier

4.9
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Andre KoppenolAndre Koppenol
15:05 06 Apr 23
Tuinterrassen gereinigd (zwaar vervuild met o.a. korstmossen). Ondernemer net gestart, gebruikt professionele apparatuur. Laat alles netjes achter. Reageert snel op vragen, communicatief sterk.
Miranda KitsMiranda Kits
11:44 04 Apr 23
Zeer prettige ervaring. Gehele dakterras laten reinigen en behandelen en tevens de oprit voor de woning. Kwam netjes op tijd en de geleverde diensten zijn zoals beloofd. Echt een aanrader!
Frans KimpFrans Kimp
14:55 29 Mar 23
Terras voor en achter het huis schoongemaakt, degelijk, vriendelijk, professioneel en betaalbaar
Jan DriestJan Driest
14:32 26 Mar 23
Roy BosmanRoy Bosman
16:18 15 Mar 23
Elk jaar mijn tuintegels ontgroenen etc....drama, dit jaar laten door door deze heer en erg tevreden. Tevens ook even de buitenbox laten doen.En ook die oogt weer helemaal fris. Mooie service ook dat die pas stopt wanneer het echt schoon is.
Rinie de HaanRinie de Haan
17:09 08 Mar 23
Wendy BoomWendy Boom
08:04 06 Mar 23
Wij zijn ontzettend blij met het resultaat van de tegelreiniging in zowel de voor- als achtertuin. Zelfs de dikke, glibberige laag groene aanslag in de achtertuin was voor Hippe reiniging geen probleem. De tegels zien er weer als nieuw uit. Aanrader !
js_loader

FAQ

Heb jij een vraag? Dan hebben wij het antwoord!

Graag zoveel mogelijk losstaande objecten bij elkaar zetten op opstapelen. Wij waarderen dit enorm, omdat we hierdoor de werkzaamheden effectiever en efficiënter kunnen uitvoeren.

Wij gebruiken een unieke borsteltechniek, waardoor we onder lage druk en zonder schoonmaakmiddelen kunnen werken. Hierdoor zijn mens, dier en plant altijd veilig. Bovendien is schade aan de tegels 100% uitgesloten!

Elk vlondermateriaal, zoals hout, kunststof, composiet en jouw vlondermateriaal.

Het resultaat is direct zichtbaar na de reiniging en zal nog duidelijker zichtbaar zijn als de vlonder is opgedroogd.

Door onze borsteltechniek is het resultaat langer zichtbaar dan bij het gebruik van huishoudelijke middelen. De borsteltechniek verwijdert het vuil van de tegels en polijst ze licht, waardoor het voor verontreinigingen en levende organismen moeilijker is om zich te hechten. Bovendien bieden we ook tegelimpregnatie aan, waardoor het resultaat nog langer zichtbaar blijft voor €0,98 excl. btw / €1,19 incl. btw.

 • Er is geen risico op schade
 • Wij komen terug als er nog stukken zijn die niet helemaal schitterend schoon zijn
 • 100% Milieuvriendelijk
 • Transparantie in de kosten
 • Geen risico voor mens, dier en plant