Impregneren

Gevel impregneren bedrijf

Hippe Reiniging is uw specialist voor het reinigen en impregneren van bedrijfspanden. Wij bieden hoogwaardige impregneerdiensten voor de buitenmuren van uw bedrijfspand, waardoor vochtproblemen en vuilaanhechting voorkomen worden en uw bedrijfspand er altijd professioneel uitziet.

Wij bieden u een garantie van 4 jaar op impregneren!

Impregneren - Hippe Reiniging

Laat ons je helpen

Vul je gegevens in en krijg de hulp die je nodig hebt!

Gevel reinigen en impregneren

Ons advies is om eerst de gevel van uw bedrijfspand te laten reinigen voordat u deze laat impregneren. Hierdoor worden alle vuil- en organische resten verwijderd en kan het impregneermiddel optimaal hechten.

Wij bieden professionele reinigings- en impregneerdiensten voor uw bedrijfspand, om schade aan uw gevel, kozijnen, zonneschermen, markiezen en andere onderdelen te voorkomen. Door deze taken uit te besteden aan ons ervaren team, bespaart u hoge herstelkosten.

Gevel zelf impregneren of gevel laten impregneren?

Wanneer u overweegt om uw bedrijfspand te impregneren, is het raadzaam om dit niet zelf te doen. Het correct aanbrengen van impregneermiddel vereist namelijk specifieke kennis, expertise en het juiste gereedschap en apparatuur, waaronder een stevige ladder of steiger.

Bij het aanbrengen van het impregneermiddel moet ook rekening worden gehouden met de omgeving. Het impregneermiddel veroorzaakt permanente schade aan de kozijnen en het raamwerk. Plak alles daarom vooraf af!

Bovendien kan het werken op hoogte risico’s met zich meebrengen. Door het inschakelen van Hippe Reiniging, kunt u er zeker van zijn dat uw bedrijfspand op een veilige en effectieve manier wordt geïmpregneerd.

Tegel impregneren - Hippe Reiniging

Bestrating impregneren door Hippe Reiniging

Na een grondige reiniging van de bestrating van een bedrijfspand is het verstandig om deze waterafstotend door impregneren. Deze behandeling zorgt ervoor dat het schone resultaat langdurig zichtbaar blijft, omdat de ondergrond geen voedingsbodem meer is vormen voor organische en atmosferische vervuiling zoals algen, mos, schimmels, roet en vetten. 

Waarom bestrating impregneren door Hippe Reiniging? Nou, om de voordelen!

  • Wij zijn gespecialiseerd in elk type bestrating, zowel poreuze en niet-poreuze ondergronden
  • Wij werken met een hoogwaardig impregneermiddel
  • U heeft recht op 2 herstellingen in een periode van 3 jaar (voor meer informatie over onze garantie kan je op de hier klikken)

Altijd
bereikbaar

We staan 24/7 voor je klaar, dus bel gerust als je specifieke vragen hebt.

Langdurig
resultaat

Onze reiniging zorgt voor langdurig genieten van een schone omgeving!

Snel én
goed

Jouw klus wordt in de meeste gevallen binnen 1-3 dagen succesvol afgerond!

Jij blij,
wij blij

Topservice tijdens en na reiniging. We komen terug als er nog vervuiling zichtbaar is!

Een langere levensduur door impregneren

Naast reiniging biedt Hippe Reiniging ook extra bescherming voor hout- of gevelwerk! Impregneren is het aanbrengen van een beschermlaag op het oppervlak van een materiaal om te voorkomen dat water of vocht in het materiaal gaat zitten. Het is een belangrijke stap om de kwaliteit van je pand te behouden én het heeft positieve invloed op de levensduur van terrassen, vlonders en gevels. Hippe Reiniging biedt deze dienst in combinatie met een van onze unieke reinigingsmethoden, zodat jouw buitenomgeving er verzorgd uitziet én het beschermd is tegen verschillende weersomstandigheden en waterschade. Win-win, als je het ons vraagt!

Waarom is impregneren belangrijk?

Water en vocht kunnen een vernietigende werking hebben op hout- en gevelwerk. Het kan ervoor zorgen dat het materiaal gaat rotten, barsten of schilferen. Wanneer dit gebeurt, voorkom je helaas geen kostbare reparaties en moet je zelfs denken aan vervanging van je materialen. Het impregneren zorgt voor een extra beschermlaag waardoor water en vocht geen kans krijgen om in het materiaal te dringen.

Vooral bij buitenmateriaal, zoals gevelbekleding en terrassen, is impregneren essentieel. Met name hout is van nature kwetsbaar voor water en absorbeert het water snel. Dit kan leiden tot schimmel, rot en uiteindelijk verval. Door het hout te impregneren kan vocht niet in het materiaal doordringen, waardoor het hout langer meegaat en minder snel vervangen dient te worden.

Maar niet alleen hout, ook steen is gevoelig voor weersinvloeden, algen, schimmels en mosgroei. Door de gevel te impregneren, zorgt de waterafstotende laag ervoor dat er minder snel een groene laag ontstaat en ook wordt de levensduur van de gevel verlengd doordat schimmels, algen en ander vuil minder snel terugkeert. Naast bescherming zorgt impregneren er ook voor dat de gevel betere isolatie biedt. Betere isolatie betekent minder energieverlies. Denk jij wat wij denken? Precies, het impregneren van stenen gevels is dus óók goed voor je portemonnee!

Behalve vocht, water en groene aanslag is zowel hout als steen erg gevoelig voor Uv-straling. De zon kan ervoor zorgen dat het materiaal verbleekt en vervaagt. Impregneren helpt om de kleur van het materiaal langer te behouden en beschermt het tegen de schadelijke effecten van Uv-straling.

Vrijblijvend advies

Heb je vragen of wil je een vrijblijvend adviesgesprek voeren?

4.9
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Andre KoppenolAndre Koppenol
15:05 06 Apr 23
Tuinterrassen gereinigd (zwaar vervuild met o.a. korstmossen). Ondernemer net gestart, gebruikt professionele apparatuur. Laat alles netjes achter. Reageert snel op vragen, communicatief sterk.
Miranda KitsMiranda Kits
11:44 04 Apr 23
Zeer prettige ervaring. Gehele dakterras laten reinigen en behandelen en tevens de oprit voor de woning. Kwam netjes op tijd en de geleverde diensten zijn zoals beloofd. Echt een aanrader!
Frans KimpFrans Kimp
14:55 29 Mar 23
Terras voor en achter het huis schoongemaakt, degelijk, vriendelijk, professioneel en betaalbaar
Jan DriestJan Driest
14:32 26 Mar 23
Roy BosmanRoy Bosman
16:18 15 Mar 23
Elk jaar mijn tuintegels ontgroenen etc....drama, dit jaar laten door door deze heer en erg tevreden. Tevens ook even de buitenbox laten doen.En ook die oogt weer helemaal fris. Mooie service ook dat die pas stopt wanneer het echt schoon is.
Rinie de HaanRinie de Haan
17:09 08 Mar 23
Wendy BoomWendy Boom
08:04 06 Mar 23
Wij zijn ontzettend blij met het resultaat van de tegelreiniging in zowel de voor- als achtertuin. Zelfs de dikke, glibberige laag groene aanslag in de achtertuin was voor Hippe reiniging geen probleem. De tegels zien er weer als nieuw uit. Aanrader !
js_loader

FAQ

Heb jij een vraag? Dan hebben wij het antwoord!

  • Alle ramen en roosters sluiten
  • Kleding, kussens en andere stoffen binnenhalen
  • Zonneschermen en markiezen sluiten
  • Indien mogelijk, losse planten verplaatsen van de werkplek
  • Buren vragen hun kleding, kussen en andere stoffen binnen te halen