Over ons

De Hippe Reinigers!

Hippe Reiniger - Jay

Jayme

Haviksogen voor vuil

Vuil? Met mij op je project weet je zeker dat elke vuilvlek verleden tijd is en dat het er spik en span uitziet.

Hippe Reiniger - Bronger

Bronger

Klinkerspecialist

Elke klinker is uniek. Daarom pas ik mijn behandeling per klinker aan naar de persoonlijkheid en wensen van de klinker.

Hippe Reiniger - Max

Max

Max(imaal) schoon

Ze noemen me soms traagjes, maar dat komt omdat ik heel secuur werk. Met mij op de dienst = geen vuil!

Hippe Reiniger - Semih

Semih

Tegel liefhebber

Een vervuilde tegel? Bij mij niet hoor, je hebt schoon en SCHOON. En SCHOON is hoe ik mijn projecten oplever!

Sherwin

Shinewin

Mijn bijnaam is Shinewin. Ze noemen me zo omdat ik iedere gevel laat shinen als geen ander.


Hippe Reiniging is vriendelijk én milieuvriendelijk

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat het werk ziet liggen, passie heeft voor specifieke reiniging én niet te veel geld kost? Mooi, je hebt ons gevonden! Wij zijn Hippe Reiniging, het hipste schoonmaakbedrijf van Nederland. En voor wie denkt dat wij alleen maar schoonmaken… Absoluut niet! Wij nemen alle zorgen betreft jouw buitenomgeving uit handen. Dit betekent dus ook dat wij onkruid en groenaanslag verwijderen, hout- en gevelwerk impregneren en zorgen voor een over-all verzorgde uitstraling van jouw woning of (bedrijfs)pand.

Hippe Reiniging is een VCA-gecertificeerd bedrijf, wat betekent dat wij veilig, gezond en milieubewust werken. De VCA-certificering is niet wettelijk verplicht, maar veel opdrachtgevers stellen het als eis voor de veiligheid van de werkomgeving en gezondheid van medewerkers.

Hippe Reiniging reinigt het héle jaar door!

We let it shine! En dat is precies wat wij van Hippe Reiniging doen voor onze zakelijke klanten! Dankzij onze unieke, milieuvriendelijke en zorgvuldige reinigingsmethoden zorgen wij ervoor dat iedere buitenomgeving er weer als nieuw uitziet. En dat alles zonder het gebruik van sterke reinigingsmiddelen, overmatig gebruik van water of een hogedrukspuit. Wij hebben de kennis, ervaring en materialen om jouw terras, vlonders, bestrating, gevelwerk, zonneschermen en markiezen goed (én zorgvuldig!) onder handen te nemen.

Ons doel is helder; wij zorgen op de meest milieubewuste en zorgvuldige manier voor het beste resultaat. Door op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van professionele reiniging, kunnen wij garanderen dat jouw buitenomgeving alle zorg en aandacht krijgt die het verdient!

Zien we je snel?

Team Hippe Reiniging

Hippe reinigers
4.9
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Andre KoppenolAndre Koppenol
15:05 06 Apr 23
Tuinterrassen gereinigd (zwaar vervuild met o.a. korstmossen). Ondernemer net gestart, gebruikt professionele apparatuur. Laat alles netjes achter. Reageert snel op vragen, communicatief sterk.
Miranda KitsMiranda Kits
11:44 04 Apr 23
Zeer prettige ervaring. Gehele dakterras laten reinigen en behandelen en tevens de oprit voor de woning. Kwam netjes op tijd en de geleverde diensten zijn zoals beloofd. Echt een aanrader!
Frans KimpFrans Kimp
14:55 29 Mar 23
Terras voor en achter het huis schoongemaakt, degelijk, vriendelijk, professioneel en betaalbaar
Jan DriestJan Driest
14:32 26 Mar 23
Roy BosmanRoy Bosman
16:18 15 Mar 23
Elk jaar mijn tuintegels ontgroenen etc....drama, dit jaar laten door door deze heer en erg tevreden. Tevens ook even de buitenbox laten doen.En ook die oogt weer helemaal fris. Mooie service ook dat die pas stopt wanneer het echt schoon is.
Rinie de HaanRinie de Haan
17:09 08 Mar 23
Wendy BoomWendy Boom
08:04 06 Mar 23
Wij zijn ontzettend blij met het resultaat van de tegelreiniging in zowel de voor- als achtertuin. Zelfs de dikke, glibberige laag groene aanslag in de achtertuin was voor Hippe reiniging geen probleem. De tegels zien er weer als nieuw uit. Aanrader !
js_loader