Bestrating reinigen

Oprit laten reinigen

Als je op zoek bent naar een professioneel bedrijf om jouw vervuilde bestrating te laten reinigen, dan kan Hippe Reiniging je daarbij helpen. Wij garanderen dat jouw bedrijfsterrein volledig gereinigd. Bovendien worden de tegels door onze reinigingsmethode licht gepolijst, waardoor het nog langer oogt als nieuw!

Bij het reinigen van het bedrijfsterrein maken wij uitsluitend gebruik van 100% milieuvriendelijke schoonmaakmethoden. Wij passen een speciale borstelmachine toe die vergelijkbaar is met een gigantische tandenborstel. Meer informatie over onze machine vind je verderop op deze pagina.

Bestrating reinigen - Hippe ReinigingBestrating reinigen - Hippe Reiniging (na)

Offerte formulier

Terras reinigen - Hippe Reiniging

Bestrating laten reinigen

Als je op zoek bent naar een oplossing voor het reinigen van je bestrating, kunnen wij je van dienst zijn op ons bedrijfsterrein. Wij zijn in staat om elk type bestrating grondig schoon te maken, zonder gebruik te maken van schadelijke schoonmaakmiddelen of hogedrukreinigers.

We maken gebruik van een speciaal ontworpen bestratingsreinigingsmachine, die een grondige reiniging garandeert zonder beschadiging van de bestrating.

Basis reiniging

 • Volledige reiniging
 • Volledige impregnatie / coating
 • Herstelling
Meest gekozen

Gevorderde reiniging

 • Volledige reiniging
 • Volledige impregnatie
 • 1x herstelling (1ste halfjaar)
Beste deal

Uitgebreide reiniging

 • Volledige reiniging
 • Volledige coating
 • 2x herstelling (binnen 3 jaar)

Bestrating reinigen machine

Wij maken gebruik van een speciaal ontworpen reinigingsmachine die in staat is om alle vormen van vuil, inclusief levende organismen en roet, effectief te verwijderen. Hierdoor kunnen we de bestrating grondig reinigen en er weer als nieuw uit laten zien.

Een belangrijk voordeel van onze bestratingsreinigingsmachine is dat deze een langdurig resultaat biedt, schade aan de bestrating voorkomt en volledig milieuvriendelijk is. Voor meer specifieke informatie over onze reinigingsmachine kun je klikken op deze link.

Altijd
bereikbaar

We staan 24/7 voor je klaar, dus bel gerust als je specifieke vragen hebt.

Langdurig
resultaat

Onze reiniging zorgt voor langdurig genieten van een schone omgeving!

Snel én
goed

Jouw klus wordt in de meeste gevallen binnen 1-3 dagen succesvol afgerond!

Jij blij,
wij blij

Topservice tijdens en na reiniging. We komen terug als er nog vervuiling zichtbaar is!

Een schonere bestrating is een schone omgeving

Door veranderende weersomstandigheden kan bestrating er na verloop van tijd vies en verwaarloosd uitzien. Het schoonmaken ervan verbetert niet alleen de uitstraling van jouw bedrijfspand, park of complex, maar het draagt ook bij aan een schonere omgeving. Wij maken gebruik van milieuvriendelijke en zorgvuldige reinigingsmethoden. De voordelen van Hippe Reiniging? We sommen het graag voor je op!

Huis-, tuin- en keukenmethoden, zoals het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen en hogedrukreinigers, kunnen schadelijk zijn voor het milieu en de gezondheid van mens en dier. Wij werken alleen met verantwoorde materialen en middelen en zorgen voor het milieu én jouw gezondheid.

Langere levensduur van de bestrating

Onze reinigingsmethoden zijn beter voor de bestrating en veroorzaken minder slijtage dan traditionele reinigingsmethoden. Dit betekent dat jouw bestrating langer meegaat en er verzorgd uitziet. Doordat onze methode geen slijtage veroorzaken, bespaart het je op lange termijn ook nog geld!

Schone bestrating maakt natuurlijk ook een groot verschil voor de uitstraling van jouw eigendom. Het kan jouw pand er professioneel en uitnodigend laten uitzien, wat een en positieve indruk maakt op klanten en gasten.

Offerte formulier

4.9
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Andre KoppenolAndre Koppenol
15:05 06 Apr 23
Tuinterrassen gereinigd (zwaar vervuild met o.a. korstmossen). Ondernemer net gestart, gebruikt professionele apparatuur. Laat alles netjes achter. Reageert snel op vragen, communicatief sterk.
Miranda KitsMiranda Kits
11:44 04 Apr 23
Zeer prettige ervaring. Gehele dakterras laten reinigen en behandelen en tevens de oprit voor de woning. Kwam netjes op tijd en de geleverde diensten zijn zoals beloofd. Echt een aanrader!
Frans KimpFrans Kimp
14:55 29 Mar 23
Terras voor en achter het huis schoongemaakt, degelijk, vriendelijk, professioneel en betaalbaar
Jan DriestJan Driest
14:32 26 Mar 23
Roy BosmanRoy Bosman
16:18 15 Mar 23
Elk jaar mijn tuintegels ontgroenen etc....drama, dit jaar laten door door deze heer en erg tevreden. Tevens ook even de buitenbox laten doen.En ook die oogt weer helemaal fris. Mooie service ook dat die pas stopt wanneer het echt schoon is.
Rinie de HaanRinie de Haan
17:09 08 Mar 23
Wendy BoomWendy Boom
08:04 06 Mar 23
Wij zijn ontzettend blij met het resultaat van de tegelreiniging in zowel de voor- als achtertuin. Zelfs de dikke, glibberige laag groene aanslag in de achtertuin was voor Hippe reiniging geen probleem. De tegels zien er weer als nieuw uit. Aanrader !
js_loader

FAQ

Heb jij een vraag? Dan hebben wij het antwoord!

Graag zoveel mogelijk losstaande objecten bij elkaar zetten op opstapelen. Wij waarderen dit enorm, omdat we hierdoor de werkzaamheden effectiever en efficiënter kunnen uitvoeren.

Wij gebruiken een unieke borsteltechniek, waardoor we onder lage druk en zonder schoonmaakmiddelen kunnen werken. Hierdoor zijn mens, dier en plant altijd veilig. Bovendien is schade aan de tegels 100% uitgesloten!

Het resultaat is direct zichtbaar na de reiniging en zal nog duidelijker zichtbaar zijn als de bestrating is opgedroogd.

Door onze borsteltechniek is het resultaat langer zichtbaar dan bij het gebruik van huishoudelijke middelen. De borsteltechniek verwijdert het vuil van de tegels en polijst ze licht, waardoor het voor verontreinigingen en levende organismen moeilijker is om zich te hechten. Bovendien bieden we ook tegelimpregnatie aan, waardoor het resultaat nog langer zichtbaar blijft voor €0,98 excl. btw / €1,19 incl. btw.

 • Er is geen risico op schade
 • Wij komen terug als er nog stukken zijn die niet helemaal schitterend schoon zijn
 • 100% Milieuvriendelijk
 • Transparantie in de kosten
 • Geen risico voor mens, dier en plant