Gevel reinigen

Stenen gevel reinigen

Hippe Reiniging biedt een professionele reinigingsservice voor stenen gevels. Door onze speciale reinigingsmethodes kunnen wij de oorspronkelijke kleur van de stenen gevel herstellen.

Daarnaast reinigen wij vanaf de grond, waardoor er geen extra kosten zijn voor het huren en opbouwen van een steiger. Onze expertise stelt ons in staat om binnen één dag klaar te zijn met de reiniging.

Stenen gevel reinigen - Hippe ReinigingStenen gevel reinigen - Hippe Reiniging

Offerte formulier

Gevel reiniging - Hippe Reiniging

Gestucte gevel reinigen

Bij Hippe Reiniging zorgen wij ervoor dat de gestucte gevel van een bedrijfspand weer schoon wordt zonder risico op beschadiging. Onze reinigingsmethode is veilig en effectief, omdat we geen hogedrukspuit gebruiken. We gebruiken lage waterdruk om schade aan de gevel te voorkomen. Zo kunnen we de gevel van uw bedrijfspand grondig reinigen zonder risico op schade.

Houten gevel reinigen

Hippe Reiniging biedt een milieuvriendelijke gevel reinigingsmethode aan, genaamd Softwash, om houten gevels er als nieuw uit te laten zien. Onze gevelreinigingsmethode verwijdert vuil, algen, mos en andere verontreinigingen, ongeacht het houtsoort of de verf die is gebruikt. Bovendien wordt hierdoor de levensduur van het materiaal verlengd.

Gevel reinigen - Hippe Reiniging B.V.
Trespa reinigen - Hippe ReinigingTrespa reinigen - Hippe Reiniging

Strespa schoonmaken

Als u op zoek bent naar een veilige en efficiënte manier om uw Trespa panelen te reinigen, kunt u vertrouwen op onze reiniging. Wij bieden een op maat gemaakte oplossing voor het schoonmaken van Trespa gevels, waarbij we werken met lage waterdruk en een unieke schoonmaaktechniek toepassen om een perfect schone gevel te garanderen. Door ons in te schakelen bent u niet alleen verzekerd van veiligheid, maar ook van vakkundigheid.

Gevelbeplating reinigen

Het reinigen van gevelbeplating heeft verschillende voordelen voor een bedrijfspand, zoals het verbeteren van de uitstraling, het verlengen van de levensduur van het materiaal en het behouden of zelfs verhogen van de taxatiewaarde van het pand.

Onze methode voor het reinigen van gevelbeplating is gebaseerd op het gebruik van Softwash. Deze techniek zorgt ervoor dat al het vuil, inclusief vuil dat zich tussen de beplating bevindt, effectief wordt verwijderd op de lange termijn.

Gevel beplating reinigen - Hippe ReinigingGevel beplating reinigen - Hippe Reiniging
IMG_7482Gevel reinigen - Hippe Reiniging B.V.
Gevel reiniging - Hippe Reiniging B.V.
Kosten van gevel laten reinigen - Hippe Reiniging B.V.

Altijd
bereikbaar

We staan 24/7 voor je klaar, dus bel gerust als je specifieke vragen hebt.

Langdurig
resultaat

Onze reiniging zorgt voor langdurig genieten van een schone omgeving!

Snel én
goed

Jouw klus wordt in de meeste gevallen binnen 1-3 dagen succesvol afgerond!

Jij blij,
wij blij

Topservice tijdens en na reiniging. We komen terug als er nog vervuiling zichtbaar is!

Gevels reinigen met Softwash

Het schoonmaken van gevels en andere verticale buitenoppervlakken is een uitdaging, zeker als er sprake is van hardnekkige vervuiling en je niet beschikt over het juiste materiaal en kennis. Standaard reinigingsmethoden kunnen serieuze schade veroorzaken aan het oppervlak en zijn niet effectief. Daarom maakt Hippe Reiniging gebruik van een reinigingsmethode genaamd Softwash. Dit is een unieke oplossing voor het schoonmaken van gevels en andere verticale oppervlakken zonder het materiaal te beschadigen. In de meeste gevallen kunnen wij door deze methode werken vanaf de grond, waardoor je kosten aan een hoogwerker of steiger kunt besparen!

Softwash methode

Softwash! Als je bijvoorbeeld een hogedrukreiniger gebruikt voor het reinigen van je gevels, kun je de gevels en andere verticale buitenoppervlakken beschadigen. Softwash daarentegen maakt gebruik van lage druk en een biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel, waardoor de kans op schade aan de gevel wordt uitgesloten. Softwash is niet alleen zachter voor het oppervlak, maar ook effectief in het verwijderen van hardnekkige vuilvlekken, zoals roetaanslag. Het gebruik van Softwash verlengt ook de levensduur van je gevel en andere verticale buitenoppervlakken. Dus als je je gevels laat reinigen met Softwash, vermindert dit de opeenstapeling van vuil, ziet het pand er veel netter uit en gaat het oppervlak langer mee!

*Als binnen de garantieperiode van 4 jaar schimmels, algen en vuil terugkeert, komen wij nogmaals bij je langs voor een nieuwe reiniging. De garantie geldt alleen in het geval u ook gevelimpregnatie bij ons afneemt.

 

Offerte formulier

4.9
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Andre KoppenolAndre Koppenol
15:05 06 Apr 23
Tuinterrassen gereinigd (zwaar vervuild met o.a. korstmossen). Ondernemer net gestart, gebruikt professionele apparatuur. Laat alles netjes achter. Reageert snel op vragen, communicatief sterk.
Miranda KitsMiranda Kits
11:44 04 Apr 23
Zeer prettige ervaring. Gehele dakterras laten reinigen en behandelen en tevens de oprit voor de woning. Kwam netjes op tijd en de geleverde diensten zijn zoals beloofd. Echt een aanrader!
Frans KimpFrans Kimp
14:55 29 Mar 23
Terras voor en achter het huis schoongemaakt, degelijk, vriendelijk, professioneel en betaalbaar
Jan DriestJan Driest
14:32 26 Mar 23
Roy BosmanRoy Bosman
16:18 15 Mar 23
Elk jaar mijn tuintegels ontgroenen etc....drama, dit jaar laten door door deze heer en erg tevreden. Tevens ook even de buitenbox laten doen.En ook die oogt weer helemaal fris. Mooie service ook dat die pas stopt wanneer het echt schoon is.
Rinie de HaanRinie de Haan
17:09 08 Mar 23
Wendy BoomWendy Boom
08:04 06 Mar 23
Wij zijn ontzettend blij met het resultaat van de tegelreiniging in zowel de voor- als achtertuin. Zelfs de dikke, glibberige laag groene aanslag in de achtertuin was voor Hippe reiniging geen probleem. De tegels zien er weer als nieuw uit. Aanrader !
js_loader

FAQ

Heb jij een vraag? Dan hebben wij het antwoord!

 • Alle ramen en roosters sluiten
 • Kleding, kussens en andere stoffen binnenhalen
 • Zonneschermen en markiezen sluiten
 • Indien mogelijk, losse
 • Planten verplaatsen van de werkplek
 • Buren vragen hun kleding, kussen en andere stoffen binnen te halen

Softwash is een milieuvriendelijke reinigingsmethode om gevels te reinigen. Door het speciale reinigingsmiddel kan er in de meeste gevallen onder lage druk gewerkt worden. Is de gevel van steen dan is het nodig om de gevel af te spuiten met de hogedruk, omdat het vuil op dit materiaal vaak hardnekkiger is.

Het resultaat van de reiniging is direct zichtbaar en na ongeveer 6 weken is het uiteindelijke resultaat zichtbaar. Dit komt doordat er restanten van het schoonmaakmiddel achterblijven op de gevel, die verder helpen om vuil te verwijderen en door regen afgespoeld worden.

Het reinigen van een gevel is een uitdaging, maar het is zeker mogelijk om zelfstandig uit te voeren. Hierbij heb je de juiste materialen, apparatuur en schoonmaakproducten nodig. Let wel op, het huren of kopen van deze middelen kan een flinke kostenpost zijn.


Houd er rekening mee dat het werk op hoogte verricht moet worden, dus evalueer alle risico’s voordat je begint met werken. Gebruik bijvoorbeeld nooit een hogedrukreiniger vanaf een ladder, dit is zeer gevaarlijk.

 • Er is geen risico op schade
 • Wij komen terug als er nog stukken zijn die niet helemaal schitterend schoon zijn
 • 100% Milieuvriendelijk
 • Transparantie in de kosten
 • Geen risico voor mens, dier en plant