Voor wie?

Onderaan de pagina vind je een overzicht waar wij o.a. mee samenwerken.

Elke bestrating en gevel altijd schoon

Bij Hippe Reiniging staan we paraat om jouw zakelijke pand, park of complex om te toveren tot een schone en verzorgde omgeving. Of je nu op zoek bent naar regulier onderhoud of eenmalige dieptereiniging, wij hebben de ervaring, middelen en kennis om aan jouw behoeften te voldoen! Voor alle buitenreiniging moet je natuurlijk bij Hippe Reiniging zijn!

Onze professionals zetten zich volledig in om jouw eigendommen in goede conditie te houden en een verzorgde uitstraling te bieden aan jouw klanten en medewerkers. Wij zijn van vele markten thuis; van kantoorpand tot winkelcentrum, wij zorgen dat alles er buitengewoon schoon uitziet en dat jij je geen zorgen hoeft te maken over het onderhoud van jouw gevels en ander buitenwerk.

We begrijpen dat als ondernemer, jouw tijd en energie kostbaar zijn. Daarom nemen we graag het onderhoud van jouw eigendom voor onze rekening, zodat jij je kunt focussen op het runnen van je bedrijf. Bij Hippe Reiniging ben je verzekerd van kwaliteit en betrouwbare service, zoals het hoort.

Heb je maandelijks onderhoud nodig of wil je dat wij eens per kwartaal jouw gevels en buitenomgeving voorzien van een grondige, milieuvriendelijke reiniging, wij zorgen ervoor dat het werk op tijd en binnen budget wordt uitgevoerd!

Ons team bestaat uit ervaren professionals die gebruik maken van de nieuwste technologieën en schoonmaakmethoden. Zo kunnen wij de hoogste kwaliteit en het beste resultaat leveren. Daarnaast maken we gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en -technieken om het schaderisico zo laag mogelijk te houden.

Een samenwerking aangaan met Hippe Reiniging? Tof! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.

Ik wil samenwerken!

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.

Hippe Reiniging werkt o.a. samen met:

VvE's

Facility beheerders

Boerderijen

Woningbouw

Vastgoedeigenaren

Gemeenten

Hotels

Bedrijfspanden

Vakantieparken

Campings

Landgoederen

Bungalowparken

Gevel reinigen - Hippe Reiniging

Scholen

Gymzalen

Monumenten

Fabrieken