Garantie voorwaarden

Garantie voorwaarden gevel en bestrating

We kunnen garantie bieden omdat we weten dat onze reinigingsmiddelen effectief zijn. We bieden garantie op je gevel, bestrating en vlonders, wat betekent dat we terugkomen als er binnen de garantieperiode toch vervuiling optreedt. Dit zegt natuurlijk wat over onze werkwijze en producten, maar vooral jij kunt extra lang genieten van het schone resultaat!

Garantie op gereinigde gevel

We bieden een garantie van 4 jaar op jouw gevel! Dit betekent dat we terugkomen als er toch vervuiling optreedt. Om te profiteren van deze 4-jarige garantieperiode, neem je naast de reiniging ook de impregnatie behandeling bij ons af. Zo ben je voor de komende 4 jaar gegarandeerd van een gevel zonder vuil! Dit is los van de garantie ook een verstandige keuze, omdat de gevel hierdoor beschermt is tegen vochtschade.

Garantie op gereinigde gevel

We bieden twee vormen van garantie aan:

  • Gevorderde reiniging
  • Uitgebreide reiniging

Bij de gevorderde reiniging heb je recht op één herstelling binnen een half jaar na de reiniging. Dat betekent dat we bij je langskomen om aanslag op de tegels en tussen de tegels te verwijderen. Het gaat hier om aanslag en niet om planten, zoals gras en dergelijke. Dit soort vervuiling kun je gemakkelijk zelf verwijderen met een onkruidbrander of door met kokendheet water over het onkruid te gieten.

Bij de uitgebreide reiniging heb je niet alleen meer herstellingen, maar je kunt deze herzieningen ook inzetten over een periode van 3 jaar. Dat betekent dat we aanslag op de bestrating en tussen de bestrating kosteloos komen verwijderen. Mocht er gras of een ander soort plant tussen de tegels groeien, dan valt dit buiten de garantie. De oplossing hiervoor is door gebruik te maken van een onkruidbrander of door kokendheet water over het onkruid te gieten.