Zonnescherm reinigen

Zonnescherm reinigen en markiezen reinigen

Voor bedrijfspanden is het belangrijk dat de uitstraling ervan professioneel en verzorgd is. Een onderdeel daarvan is het reinigen van de zonneschermen en markiezen. Het zelfstandig reinigen van markiezen en zonneschermen is echter een lastige en tijdrovende taak, zeker als het om een grotere hoeveelheid gaat. Daarbij worden vaak verkeerde middelen ingezet, zoals een hogedrukspuit. Door het zonnescherm te reinigen met een hogedrukspuit is de kans groot dat je het doek beschadigt, wat onnodige reparatie- of vervangingskosten met zich meebrengt.

Laat de reiniging van zonneschermen en markiezen van het bedrijfspand over aan professionals zoals wij bij Hippe Reiniging. Wij gebruiken een effectief, biologisch afbreekbaar middel en lage waterdruk, waardoor er geen kans op schade is. Op deze manier krijgt het bedrijfspand een professionele uitstraling en het bespaart tijd en geld.

Zonnescherm reinigen - Hippe Reiniging

Offerte formulier

Zonnescherm reinigen - Hippe Reiniging B.V.

Zonnescherm laten reinigen door Hippe Reiniging

Wanneer je voor de zonneschermen en markiezen reinigingsservice van Hippe Reiniging, ben je verzekerd van een uitstekend resultaat. Onze reinigingsmethode is namelijk 100% schade- en risicovrij voor zonneschermen en markiezen, bedrijfspand, mens, dier en natuur. Hier enkele voordelen die je hebt als zakelijke klant bij Hippe Reiniging B.V.:

  • Kosteloze verwijdering van eventuele vlekken die na 6 tot 8 weken zichtbaar zijn
  • Geen kans op schade of risico’s bij de reiniging van de zonneschermen en markiezen
  • Bespaart tijd , die je kan investeren in het bedrijf


Kortom, kies voor onze reinigingsservice en verzeker je bedrijf van een topresultaat zonder risico’s of schade, bespaar tijd en geld en geniet langdurig van een goed uitziend bedrijfspand tegen een eerlijke prijs.

Altijd
bereikbaar

We staan 24/7 voor je klaar, dus bel gerust als je specifieke vragen hebt.

Langdurig
resultaat

Onze reiniging zorgt voor langdurig genieten van een schone omgeving!

Snel én
goed

Jouw klus wordt in de meeste gevallen binnen 1-3 dagen succesvol afgerond!

Jij blij,
wij blij

Topservice tijdens en na reiniging. We komen terug als er nog vervuiling zichtbaar is!

Hoe wij een zonnescherm reinigen

Het grote verschil tussen onze manier van zonneschermen en markiezen schoonmaken en die van andere aanbieders, is de kwaliteit van het resultaat. Wij maken gebruik van een speciaal reinigingsmiddel dat specifiek is ontworpen om het vuil op zonneschermen en markiezen effectief te verwijderen. Dit middel biedt direct zichtbaar resultaat en levert op de lange termijn zelfs betere resultaten op. Na ongeveer 6 tot 8 weken is het eindresultaat volledig zichtbaar. Mochten er nog vlekken zichtbaar zijn, dan komen wij dit kosteloos reinigen kosteloos.

Een andere belangrijke factor waarom wij deze reinigingsmethode toepassen, is de veiligheid. Bij correct gebruik van ons reinigingsmiddel zijn er namelijk geen risico’s voor de zonwering en markiezen, het bedrijfspand en de aanwezige personen, dieren en planten. Kortom hoogwaardige reiniging dat daarnaast ook risicoloos en veilig is.

Offerte formulier

Vlonder reinigen - Hippe ReinigingVlonder reinigen - Hippe Reiniging

Zonnescherm reinigen en waterafstotend maken

Het waterafstotend maken van zonneschermen en markiezen, ook wel impregneren genoemd, biedt twee belangrijke voordelen. Ten eerste zorgt het impregneermiddel ervoor dat het doek waterafstotend wordt. Daarnaast is een geïmpregneerd zonnescherm beter in staat is om vuil af te weren dan een scherm dat niet geïmpregneerd is.

Om ervoor te zorgen dat het impregneermiddel effectief hecht, is het van belang dat het scherm eerst grondig gereinigd wordt. Dit garandeert hechting van het middel. Als dit niet gebeurt, is het huidige vuil een soort laag tussen het doek en het impregneermiddel, waardoor het niet aan het doek kan hecht. Door eerst te reinigen en vervolgens te impregneren, voorkom je dit. Eerst reinigen en dan impregneren is dan ook het meest gekozen.

4.9
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Andre KoppenolAndre Koppenol
15:05 06 Apr 23
Tuinterrassen gereinigd (zwaar vervuild met o.a. korstmossen). Ondernemer net gestart, gebruikt professionele apparatuur. Laat alles netjes achter. Reageert snel op vragen, communicatief sterk.
Miranda KitsMiranda Kits
11:44 04 Apr 23
Zeer prettige ervaring. Gehele dakterras laten reinigen en behandelen en tevens de oprit voor de woning. Kwam netjes op tijd en de geleverde diensten zijn zoals beloofd. Echt een aanrader!
Frans KimpFrans Kimp
14:55 29 Mar 23
Terras voor en achter het huis schoongemaakt, degelijk, vriendelijk, professioneel en betaalbaar
Jan DriestJan Driest
14:32 26 Mar 23
Roy BosmanRoy Bosman
16:18 15 Mar 23
Elk jaar mijn tuintegels ontgroenen etc....drama, dit jaar laten door door deze heer en erg tevreden. Tevens ook even de buitenbox laten doen.En ook die oogt weer helemaal fris. Mooie service ook dat die pas stopt wanneer het echt schoon is.
Rinie de HaanRinie de Haan
17:09 08 Mar 23
Wendy BoomWendy Boom
08:04 06 Mar 23
Wij zijn ontzettend blij met het resultaat van de tegelreiniging in zowel de voor- als achtertuin. Zelfs de dikke, glibberige laag groene aanslag in de achtertuin was voor Hippe reiniging geen probleem. De tegels zien er weer als nieuw uit. Aanrader !
js_loader

FAQ

Heb jij een vraag? Dan hebben wij het antwoord!

Graag het meubilair onder en in de buurt van het zonnescherm en/of markiezen verplaatsen. Verder is het belangrijk dat er een kraan en een stopcontact in de buurt zijn.

Het resultaat is direct zichtbaar na de reiniging en na ongeveer 6 tot 8 weken zal het eindresultaat zichtbaar zijn.

Hoe lang het resultaat zichtbaar blijft, is lastig te zeggen. Wel is bewezen dat door een impregnatiebehandeling het resultaat langer zichtbaar blijft.

  • Er is geen risico op schade
  • Wij komen terug als er nog stukken zijn die niet helemaal schitterend schoon zijn
  • 100% Milieuvriendelijk
  • Transparantie in de kosten
  • Geen risico voor mens, dier en plant