✔️ Vooraf gratis proefreiniging

✔️ Betaalbaar en transparant

✔️ Excellente communicatie

✔️ Gratis bijwerken

Terras reinigen

Last van vervuilde tegels? Wij maken ze schoon!

Zijn jouw tegels flink aangetast door vervuiling? Of zijn er andere vuilsporen zichtbaar, zoals olie sporen, uitlaatgassen? Hippe Reiniging B.V. biedt de oplossing voor het reinigen van betontegels.

Het reinigen van betontegels met een hogedrukreiniger wordt vaak overwogen, maar dit kan beter vermeden worden. Door de geconcentreerde straal raakt de toplaag van de tegel beschadigd, wat ertoe leidt dat de poriën meer open staan. Hierdoor komt vuil sneller terug.

Wij maken gebruik van een machine die reinigt onder lage waterdruk (vaak in combinatie met een reinigingsmiddel). Dit voorkomt beschadigingen en levert op de lange termijn een prachtig resultaat op!

Bovendien, al voor €3,95 per m². En hoe meer m², hoe lager de prijs!

Offerte formulier

Supervlug én simpel een offerte

Bestrating reinigen - Hippe Reiniging B.V.

Natuursteen laten reinigen

Is jouw natuurstenen terras vervuild en/of verkleurd? Door onze unieke reinigingsmethode worden alle levende als niet-levende vuilsporen verwijdert. Na de reiniging van de natuursteen is de originele kleur weer duidelijk zichtbaar. En in combinatie met ons (milieuvriendelijke) reinigingsmiddel en impregneren of coaten blijft het resultaat nog langer zichtbaar.

Wat onderscheidt onze methode van een hogedrukreiniger? Het verschil zit in het resultaat en hoelang dit zichtbaar blijft. Dit komt doordat we de natuursteen licht polijsten, waardoor de originele kleur helderder wordt en vuil zich minder makkelijk hecht aan een gepolijste ondergrond. Polijsten zorgt er namelijk voor dat de poriën niet beschadigd raken, en hoe meer de poriën beschadigd zijn, hoe gemakkelijker vuil zich hecht.

Onze reinigingspakketten

Basis reiniging

3,95 per m²
 •  
 • Welke voordelen je krijgt:
 • Oppervlakte reiniging
 • Inwendige reiniging
 • Impregneren / coaten
 • Herstelling

Gevorderde reiniging

5,20 per m²
 • 78% kiest voor dit pakket
 • Welke voordelen je krijgt:
 • Oppervlakte reiniging
 • Inwendige reiniging
 • Impregneren
 • 1x herstelling (1ste halfjaar)
Meest gekozen

Uitgebreide reiniging

6,70 per m²
 •  
 • Welke voordelen je krijgt:
 • Oppervlakte reiniging
 • Inwendige reiniging
 • Coaten
 • 2x herstelling (binnen 3 jaar)

Keramische tegels laten schoonmaken

Ook keramische tegels kunnen flink vervuild raken, wat erg zonde is omdat schone keramische tegels prachtig zijn. Het schoonmaken van keramische tegels is dan ook zeker de moeite waard.

Echter, omdat tegels van keramiek vrij zacht zijn, kan een verkeerde reinigingsmethode, zoasl een hogedrukreiniger, het oppervlakte permanent beschadigen. Bij Hippe Reiniging B.V. ben je verzekerd vakkennis, waardoor schade wordt voorkomen en een schoon resultaat gegarandeerd is!

Terras reinigen - Hippe ReinigingTerras reinigen - Hippe Reiniging

Een aantal van onze klanten

+ 0
Terrassen gereinigd

Terras laten reinigen met onze machine

Wij maken gebruik van een unieke machine, waardoor de toplaag van de tegels raken niet beschadigd raken en de methode is bovendien 100% milieuvriendelijk. In de meeste gevallen wordt van ons gevraagd om ook de tegels inwendig te reinigen. Dit heeft als voordeel dat vervuiling binnen in de steen wordt verwijderd, waardoor het schone resultaat nog langer zichtbaar blijft. Nadien impregneren we de tegels vaak, wat ervoor zorgt dat het schone resultaat nog langer zichtbaar blijft. Er wordt namelijk een transparante beschermingslaag op de steen aangebracht.

Met andere woorden: onze aanpak zorgt ervoor dat je lang kunt genieten van een schoon terras, zonder schade en op een 100% milieuvriendelijke manier!

Hippe Reiniging - Bestrating reinigen

Voordelen van Hippe Reiniging B.V.

Altijd
bereikbaar

We staan 24/7 voor je klaar, dus bel gerust als je vragen hebt.

Langdurig
resultaat

Onze reiniging zorgt voor een langdurig schone omgeving!

Snel én
goed

Binnen 1-3 dagen succesvol afgerond!

Jij blij,
wij blij

Topservice tijdens en na reiniging. We komen terug als er nog vervuiling zichtbaar is!

Terras laten reinigen door Hippe Reiniging

Heb jij er genoeg van om naar een verwaarloosd terras te kijken? Hippe Reiniging is dé oplossing voor het reinigen van terrassen. Door onze unieke technieken maken we jouw terras als bijna nieuw.

Met onze ervaring en expertise bieden wij de meest milieuvriendelijke behandeling aan voor alle diensten, van terrassen tot gevels! Onze team gebruikt nieuwe reinigingstechnieken om je buitenruimte er grondig schoon en fris er uit te laten zien. 

Van natuursteen tot hout tot beton, je zit goed bij Hippe Reiniging B.V.! Dus wacht niet langer en vraag vrijblijvend een offerte aan via het formulier hierboven.

Offerte formulier

Terras laten reinigen door Hippe Reiniging

Heb jij er genoeg van om naar een verwaarloosd terras te kijken? Hippe Reiniging is dé oplossing voor het reinigen van terrassen. Door onze unieke technieken maken we jouw terras als bijna nieuw.

Met onze ervaring en expertise bieden wij de meest milieuvriendelijke behandeling aan voor alle diensten, van terrassen tot gevels! Onze team gebruikt nieuwe reinigingstechnieken om je buitenterrein er grondig schoon en fris er uit te laten zien. 

Van natuursteen tot hout tot beton, je zit goed bij Hippe Reiniging B.V.! Dus wacht niet langer en vraag vrijblijvend een offerte aan via het formulier op de pagina.

Terras reinigen - Hippe Reiniging
4.9
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Andre KoppenolAndre Koppenol
15:05 06 Apr 23
Tuinterrassen gereinigd (zwaar vervuild met o.a. korstmossen). Ondernemer net gestart, gebruikt professionele apparatuur. Laat alles netjes achter. Reageert snel op vragen, communicatief sterk.
Miranda KitsMiranda Kits
11:44 04 Apr 23
Zeer prettige ervaring. Gehele dakterras laten reinigen en behandelen en tevens de oprit voor de woning. Kwam netjes op tijd en de geleverde diensten zijn zoals beloofd. Echt een aanrader!
Frans KimpFrans Kimp
14:55 29 Mar 23
Terras voor en achter het huis schoongemaakt, degelijk, vriendelijk, professioneel en betaalbaar
Jan DriestJan Driest
14:32 26 Mar 23
Roy BosmanRoy Bosman
16:18 15 Mar 23
Elk jaar mijn tuintegels ontgroenen etc....drama, dit jaar laten door door deze heer en erg tevreden. Tevens ook even de buitenbox laten doen.En ook die oogt weer helemaal fris. Mooie service ook dat die pas stopt wanneer het echt schoon is.
Rinie de HaanRinie de Haan
17:09 08 Mar 23
Wendy BoomWendy Boom
08:04 06 Mar 23
Wij zijn ontzettend blij met het resultaat van de tegelreiniging in zowel de voor- als achtertuin. Zelfs de dikke, glibberige laag groene aanslag in de achtertuin was voor Hippe reiniging geen probleem. De tegels zien er weer als nieuw uit. Aanrader !
js_loader

FAQ

Heb jij een vraag? Dan hebben wij het antwoord!

Graag zoveel mogelijk losstaande objecten bij elkaar zetten op opstapelen. Wij waarderen dit enorm, omdat we hierdoor de werkzaamheden effectiever en efficiënter kunnen uitvoeren.

Wij gebruiken een unieke borsteltechniek, waardoor we onder lage druk en zonder schoonmaakmiddelen kunnen werken. Hierdoor zijn mens, dier en plant altijd veilig. Bovendien is schade aan de tegels 100% uitgesloten!

Het resultaat is direct zichtbaar na de reiniging en zal nog duidelijker zichtbaar zijn als de vlonder is opgedroogd.

Door onze borsteltechniek is het resultaat langer zichtbaar dan bij het gebruik van huishoudelijke middelen. De borsteltechniek verwijdert het vuil van de tegels en polijst ze licht, waardoor het voor verontreinigingen en levende organismen moeilijker is om zich te hechten. Bovendien bieden we ook tegelimpregnatie aan, waardoor het resultaat nog langer zichtbaar blijft voor €0,98 excl. btw / €1,19 incl. btw.

 • Wij komen terug als er nog stukken zijn die niet helemaal schitterend schoon zijn
 • Er is geen risico op schade
 • 100% Milieuvriendelijk
 • Transparantie in de kosten
 • Geen risico voor mens, dier en plant