Zakelijke en particuliere reinigings- en onderhoudsdiensten

10% korting als de totale kosten meer dan €750 inclusief btw bedragen

Terras laten reinigen

Terras laten reinigen? Wij zijn er goed in!

Is het tijd om je terras te laten reinigen? Wij bieden de perfecte oplossing voor het schoonmaken van elke soort terrastegel. Met meer dan 250 gereinigde terrassen en een vast klantenbestand van meer dan 125 bedrijven en particulieren, zijn wij ervan overtuigd dat wij ook jou van dienst kunnen zijn!

Wij maken gebruik van verschillende machines die reinigen onder lage waterdruk in combinatie met milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. Dit voorkomt beschadiging aan de tegels én het levert op de lange termijn een beter resultaat op!

Bovendien, reinigen wij al voor €6,25 per vierkante meter. Hoe meer vierkante meters, hoe hoger de korting, hoe lager de kosten!

Gratis Offerte

Vlug én simpel een offerte

Waarom Hippe Reiniging B.V.?

Wij zijn pas klaar met de reinigingswerkzaamheden wanneer jij vindt dat het schoon en fris is. Ons doel is jou tevreden te stellen. Dat kan alleen als jij het zeggenschap over de afronding hebt!

Wij staan voor:

 • Altijd bereikbaar zijn
 • Korte wachttijden (meestal binnen 2 weken)
 • De beste kwaliteit leveren, voor, tijdens na het reinigen
 • Wij stoppen pas als jij  tevreden bent

Na het reinigen voorzien we de bestrating van een beschermende laag. Deze laag biedt bescherming tegen vervuiling en maakt onderhoud veel makkelijker.

Wij willen dat je van tevoren weet wat het resultaat zal zijn. Daarom voeren wij voordat we beginnen GRATIS een proefreiniging uit. Pas wanneer je hebt aangegeven dat het resultaat naar wens is, starten we met het reinigen van de rest van de bestrating.

Wij hebben meer dan 250 bestratingen gereinigd en geïmpregneerd. Ongeacht het type bestrating, wij kennen de effectiefste manier om deze schoon en fris te maken.

Alle medewerkers van Hippe Reiniging zijn gecertificeerd. Bestrating reinigen vereist voor sommige type steen uitgebreide expertise. Daarom is het essentieel dat elke medewerker over deze kennis beschikt, zodat we het best mogelijke resultaat kunnen garanderen.

Wat klanten van onze vinden

Hippe Reiniging
Nina Bak
Google review
Lees verder
Wij hebben onze bestrating laten reinigen bij Hippe Reiniging B.V en zijn zeer tevreden over het resultaat en de communicatie! Dank jullie wel mannen van Hippe Reiniging!
Pascal van Gortel
Google review
Lees verder
Wat een top werk hebben jullie bij ons geleverd. We hadden tegels met zwarte vlekken en nu zijn het weer nieuwe tegels. Heel erg bedankt voor dit top werk. Zeker een aanrader!
Miranda Kits
Google review
Lees verder
Zeer prettige ervaring. Gehele dakterras laten reinigen en behandelen en tevens de oprit voor de woning. Kwam op tijd en de geleverde diensten zijn zoals beloofd.
Terrassen gereinigd
+ 0
Een aantal door ons gereinigde terrassen
Terras reinigen - Hippe Reiniging
Bestrating reinigen - Hippe Reiniging
Bestrating reinigen (voor) - Hippe ReinigingBestrating reinigen - Hippe Reiniging
Bestrating laten reinigen - Hippe Reiniging

Deze bedrijven hebben voor ons gekozen

Wat kost terras reinigen en impregneren?

Reinigen en impregneren

8,30 per m²
 • Langst resultaat
 • Impregneren
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Oppervlakte reiniging
 • Inwendige reiniging
Vaakst gekozen

Reinigen

6,25 per m²
 • Basis resultaat
 • Impregneren
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Oppervlakte reiniging
 • Inwendige reiniging

Keramische terrastegels laten reinigen

Keramische tegels kunnen flink vervuild raken, wat erg zonde is omdat schone keramische tegels een prachtige uitstraling hebben. Het schoonmaken van keramische tegels is het dan ook zeker waard.

Echter, omdat keramische tegels vrij zacht zijn, kan een verkeerde reinigingsmethode er voor zorgen dat de bovenlaag beschadigd. Bij Hippe Reiniging ben je verzekerd van vakkennis. Wij gebruiken de juiste machines en middelen, waardoor schade voorkomen wordt en een schoon resultaat gegarandeerd is! En stel dat er toch een vuilvlek zichtbaar is na de reiniging, dan komen wij dit kosteloos voor je verwijderen.

Terras reinigen - Hippe ReinigingTerras reinigen - Hippe Reiniging
Hippe Reiniging - Bestrating reinigen

Natuurstenen terras laten reinigen

Is jouw natuurstenen terras vervuild en/of verkleurd? Door onze unieke reinigingsmethode worden alle vuilsporen verwijdert. En zal je zien dat na de reiniging de originele kleur van de steen weer duidelijk zichtbaar is. Klik hier voor een offerte.

Wat onderscheidt onze methode van andere? Het verschil zit in het resultaat en hoelang dit resultaat zichtbaar blijft. Door onze methode wordt de steen heel licht gepolijst. Door de steen licht te polijsten, komt de originele kleur meer naar voren en biedt dit extra bescherming tegen hervervuiling. Dit komt doordat de bovenlaag van de steen door onze aanpak niet beschadigd raakt.

Effectief terras laten reinigen met onze werkwijze

Je terras laten reinigen door ons is een wijze keuze! Wij maken gebruik van unieke machines, waardoor de bovenlaag van de terrastegels niet beschadigd raakt. Dit combineren wij met milieuvriendelijk reinigingsmiddelen. Wat ervoor zorgt dat de steen van binnen schoongemaakt wordt. Nadien impregneren we het terras vaak, wat ervoor zorgt dat het schone resultaat nog langer zichtbaar blijft en onderhouden makkelijker wordt. Er wordt namelijk een transparante beschermingslaag op de steen aangebracht. Door die laag kan het vuil niet meer in de steen trekken, wat het onderhoud vereenvoudigt.

Wij zorgen ervoor dat je terras langdurige schoon blijft, zonder kans op schade aan de steen en omgeving!

Bestrating reinigen - Hippe Reiniging B.V.

Voordelen van Hippe Reiniging B.V.

Altijd
bereikbaar

We staan 24/7 voor je klaar, dus bel gerust als je vragen hebt.

Langdurig
resultaat

Onze reiniging zorgt voor een langdurig schone omgeving!

Snel én
goed

Binnen 1-3 dagen succesvol afgerond!

Jij blij,
wij blij

Topservice tijdens en na reiniging. We komen terug als er nog vervuiling zichtbaar is!

Terras laten reinigen door Hippe Reiniging

Heb jij er genoeg van om naar een verwaarloosd terras te kijken? Hippe Reiniging is dé oplossing voor het reinigen van terrassen. Door onze unieke technieken maken we jouw terras als bijna nieuw.

Met onze ervaring en expertise bieden wij de meest milieuvriendelijke behandeling aan voor alle diensten, van terrassen tot gevels! Onze team gebruikt nieuwe reinigingstechnieken om je buitenruimte er grondig schoon en fris er uit te laten zien. 

Van natuursteen tot hout tot beton, je zit goed bij Hippe Reiniging B.V.! Dus wacht niet langer en vraag vrijblijvend een offerte aan via het formulier hierboven.

Offerte formulier

Terras laten reinigen door de beste!

Nogmaals, wij van Hippe Reiniging bieden dé oplossing voor het reinigen van terrassen. Door onze unieke methodes reinigen we jouw terras als nieuw voor de lange termijn. Hoe weet kunnen we dat bewijzen? Meer dan 250 mensen zijn je al voorgegaan. En +125 mensen laten jaarlijks hun terras door ons onderhouden.

Van het reinigen terrassen van natuursteen tot hout tot beton tot keramiek, je zit goed bij Hippe Reiniging! Klik hier voor een offerte!

Terras reinigen_Hippe Reiniging

Veel gestelde vragen

Graag zoveel mogelijk losstaande objecten bij elkaar zetten op opstapelen. Wij waarderen dit enorm, omdat we hierdoor de werkzaamheden effectiever en efficiënter kunnen uitvoeren.

Wij gebruiken een unieke borsteltechniek, waardoor we onder lage druk en zonder schoonmaakmiddelen kunnen werken. Hierdoor zijn mens, dier en plant altijd veilig. Bovendien is schade aan de tegels 100% uitgesloten!

Het resultaat is direct zichtbaar na de reiniging en zal nog duidelijker zichtbaar zijn als de vlonder is opgedroogd.

Door onze borsteltechniek is het resultaat langer zichtbaar dan bij het gebruik van huishoudelijke middelen. De borsteltechniek verwijdert het vuil van de tegels en polijst ze licht, waardoor het voor verontreinigingen en levende organismen moeilijker is om zich te hechten. Bovendien bieden we ook tegelimpregnatie aan, waardoor het resultaat nog langer zichtbaar blijft voor €0,98 excl. btw / €1,19 incl. btw.

 • Wij komen terug als er nog stukken zijn die niet helemaal schitterend schoon zijn
 • Er is geen risico op schade
 • 100% Milieuvriendelijk
 • Transparantie in de kosten
 • Geen risico voor mens, dier en plant