Zakelijke en particuliere reinigings- en onderhoudsdiensten

10% korting als de totale kosten meer dan €750 inclusief btw bedragen

Kosten gevel reinigen

Wat kost gevel reiniging bij Hippe Reiniging?

De kosten voor het reinigen en impregneren van je gevel door ons hangen af van het aantal vierkante meters het type vervuiling, de bereikbaarheid en in uitzonderlijke gevallen het type ondergrond. Waar andere aanbieders de prijs in een grijs gebied houden, geven wij je volledige transparantie in de kostprijs.

Offerte formulier

Supervlug én simpel een offerte

Kosten gevel reinigen en impregneren in 2024

Prijs tussenwoning

500 - 2200
 • Reinigen en impregneren
 • Gratis proefreiniging
 • Afplakken kozijnen en ramen
 • Glasbewassing
 • Kosteloos bijwerken

Prijs hoekwoning

1200 - 2900
 • Reinigen en impregneren
 • Gratis proefreiniging
 • Afplakken kozijnen en ramen
 • Glasbewassing
 • Kosteloos bijwerken

Prijs vrijstaande woning

1500 - 3800
 • Reinigen en impregneren
 • Gratis proefreiniging
 • Afplakken kozijnen en ramen
 • Glasbewassing
 • Kosteloos bijwerken

Hoe worden de kosten voor gevelreiniging berekend?

Wij berekenen de kosten voor gevel reinigen aan de hand van het aantal vierkante meters en het type vervuiling. Andere kosten zijn: vervoer, materialen en reinigingsmiddelen. Voor het reinigen van mossen, algen, schimmels, kleine roest- en roetplekken hanteren wij een vast tarief. Hieronder staat weergegeven wat je kunt verwachten qua kosten en wat je daar allemaal voor terugkrijgt, zoals reiniging en impregnering, en kosteloze bijwerkingen!

Kostenvoordelen gevel reinigen en impregneren bij Hippe Reiniging

In tegenstelling tot andere partijen die de prijs per vierkante meter voor gevelreiniging bepalen op basis van de mate van vervuiling (lichte, gemiddelde of extreme vervuiling), doen wij dat niet. Bij ons is er sprake van normale vervuiling of hardnekkige vervuiling. Schimmels, algen en kleine roestvlekken beschouwen wij als normale vervuiling. Voor normale vervuiling zijn de kosten per vierkante meter hieronder weergegeven.

Ons tarief per vierkante meter

 • €6,25 inclusief btw voor het reinigen
 • €6,95 inclusief btw voor het impregneren


Als de prijs hoger is dan €500 inclusief btw, ontvang je 10% korting. Bij panden vanaf 120m2 krijg je nog eens 5% tot 7,5% extra korting!

Prijsopbouw van gevel reinigen en impregneren

Kosten gevel reinigen - Hippe Reiniging

Kosten reiniging bij hardnekkige vervuiling en gevoelige ondergronden

Er zijn typen vervuiling die een veel intensievere reinigingsaanpak vereisen om te verwijderen. Voor het reinigen van bijvoorbeeld graffiti, kalk uittreding (calciumcarbonaat), cementsluiers of grotere roest- en roetvlekken zijn wij qua voorbereiding en reiniging zelf meer tijd kwijt. De prijs om deze vervuilingsvormen te reinigen bepalen we aan de hand van de grootte van de plekken, verwachte tijdsinspanning, in welke staat de ondergrond zich bevindt (verslechterd, prima of goede staat) en welke type vervuiling er verwijderd dient te worden.

Voor het reinigen en onderhouden van gevoelige ondergronden, zoals geanodiseerd aluminium, wordt ook een andere vierkante meterprijs gehanteerd. Bij gevoelige ondergronden geldt eveneens dat de staat van het materiaal en de mate van vervuiling de vierkante meterprijs beïnvloeden. Een andere factor is de bereikbaarheid. Stel dat het te reinigen oppervlak zich op de vierde verdieping bevindt; dan is een hoogwerker nodig om dit te bereiken.

Voorbeelden van hardnekkige vervuiling en gevoelige ondergronden

Kosten gevel reinigen - Hippe Reiniging
Kosten gevel reinigen - Hippe Reiniging
Kosten gevel reinigen - Hippe Reiniging
Wat kost gevel reinigen? - Hippe Reiniging

Kosten gevelreiniging verlagen het aantal vierkante meters

De totale kosten van gevelreiniging kun je drukken door het aantal vierkante meters. Hoe groter het project is, hoe lager wij onze dienst aan je kunnen aanbieden. Stel dat het aantal vierkante meters meer dan 120 m² is, dan krijg je van ons 5% korting op onze diensten. En stel dat het aantal vierkante meters meer dan 160 m² is, dan krijg je zelfs 7,5% korting op onze diensten. Dus ook 5% of 7,5% korting op het laten impregneren!

Geïnteresseerd in een gratis proefreiniging?

Kosten van gevel laten reinigen - Hippe Reiniging B.V.

Extra 10% korting op gevelreiniging door iemand aan te dragen

De kosten voor het laten reinigen van de gevel bij ons kun je nog meer verlagen door mensen aan te dragen. Stel dat iemand, bijvoorbeeld een buurman of buurvrouw, bij ons aandraagt en de offertewaarde is hoger dan €500 inclusief btw, dan krijg je van ons een extra korting van 10% op de totale kostprijs per aangedragen klant. Dus als je 10 klanten aanbrengt, krijg je 100% korting! 

Vaak is het zo dat als jouw gevel vervuild is, die van de buren dat ook is. Uit ervaring weten wij dat het daardoor niet lastig is om buren bij ons aan te dragen. Sterker nog, uit gesprekken met eerdere klanten blijkt zelfs dat het heel gemakkelijk is; vaak dragen zij niet slechts één andere persoon aan, maar zelfs twee anderen, oftewel 20% extra korting!

Waarom gevel reinigen door Hippe Reiniging?

Wij zijn een gewaardeerd bedrijf onder zowel bedrijven als particulieren. Deze waardering hebben wij verdiend door onze service. We zetten ons niet alleen in voor het leveren van het beste mogelijke reinigingsresultaat, maar ook voor service, zoals communicatie  en kosteloos bijwerken indien dat nodig is.

Hier zijn een paar voorbeelden: Wesley en Gijs staan dag en nacht klaar om jouw vragen te beantwoorden. We komen voor het reinigen langs voor een proefstuk om te beoordelen of het resultaat naar uw wens is. En stel dat u na de oplevering een plek ziet waarvan u het gevoel hebt dat het schoner kan, dan komen we langs en reinigen en impregneren dit stuk van de gevel kosteloos nog een keer. Wij staan voor: Jij blij = Wij blij!

Benieuwd naar onze reinigingsaanpak per type ondergrond? We hebben daar een speciale pagina voor opgesteld. Klik hier.

Wij zijn pas klaar met de reinigingswerkzaamheden wanneer jij vindt dat het schoon en fris is. Ons doel is jou tevreden te stellen. Dat kan alleen als jij het zeggenschap over de afronding hebt!

Wij staan voor:

 • Altijd bereikbaar zijn
 • Korte wachttijden (meestal binnen 2 weken)
 • De beste kwaliteit leveren, voor, tijdens na het werk
 • Niet stoppen tot jij tevreden bent

Garantie van 4 jaar? Ja zeker. Als wij de gevel gereinigd en geïmpregneerd hebben heb je 4 jaar garantie. Dit houdt in dat als de gevel binnen die periode weer vuil wordt, wij kosteloos langskomen voor een nieuwe reinigingsbeurt!

Wij willen dat je van tevoren weet wat het resultaat zal zijn. Daarom voeren wij GRATIS een proefreiniging uit voordat we beginnen met de volledige reiniging van het pand! Pas wanneer je aangeeft dat het naar wens is, starten we met de reiniging.

Wij hebben meer dan 150 gevels gereinigd en geïmpregneerd. Ongeacht het type gevelmateriaal, wij kennen de effectiefste manier om deze schoon en fris te maken.

Alle medewerkers van Hippe Reiniging hebben de SVS-opleiding gevelreiniging afgerond.

Gevelreiniging vereist een uitgebreide expertise, daarom is het essentieel dat elke medewerker gecertificeerd is. 

Wat klanten van onze vinden

Gijs Stribbe
Google review
Lees verder
Hippe Reiniging heeft onze gevel erg strak gereinigd en geïmpregneerd. Tevens hebben zij ook de bestrating gereinigd en gecoat. Dit alles met een prima prijs-kwaliteitverhouding. Tot de volgende!
Wendy Boom
Google review
Lees verder
Wij zijn ontzettend blij met het resultaat van de tegelreiniging in zowel de voor- als achtertuin. Zelfs de dikke, glibberige laag groene aanslag in de achtertuin was voor Hippe reiniging geen probleem. De tegels zien er weer als nieuw uit. Aanrader!
Rene Blauwhoff
Google review
Lees verder
Alles liep netjes volgens afspraak. Mijn gevel is weer keurig gereinigd en geïmpregneerd. Gezien de geleverde service is de prijs keurig in verhouding. Zou Hippe Reiniging zeker kunnen aanraden!
Daan Floore
Google review
Lees verder
Het werk, reiniging en impregneren van de buiten gevel, is zorgvuldig en netjes uitgevoerd. We zijn heel blij met het resultaat. De kwaliteit en prijs zijn heel goed in evenwicht.
Theo Van Den Berg
Google review
Lees verder
Jay heeft de voorgevel van ons huis gereinigd en meteen ook geïmpregneerd. Het huis ziet er weer top uit! Bedankt voor de goede service!
Thomas la Vecchia
Google review
Lees verder
Woning gereinigd en geïmpregneerd. Resultaat is boven verwachting! Collega was ziek dus heeft de eigenaar zelf de hele woning in zijn eentje gedaan in 3 dagen. Bedankt voor het mooie resultaat en ik kan het iedereen aanraden!
M Van't Loo
Google review
Lees verder
Aantal terrassen met keramische tegels en randstenen van een zwembad door Hippe laten reinigen, beide waren flink vervuild. Eindresultaat is boven verwachting, het geheel ziet er na een dag hard werken nu weer als nieuw uit. Derde foto is na de reiniging.
Mehmet Kocaer
Google review
Lees verder
Jayme was telkens weer duidelijk wanneer hij langs kon komen. Hij kwam enkele keren langs om te kijken of het goed was en zo niet ging hij de plekken dat nog beter kon weer onder handen nemen. Kortom een goed en betrouwbaar bedrijf.
Frits Terraneo
Google review
Lees verder
Heb helaas geen foto's gemaakt maar het resultaat was perfect. We hebben weer een mooie witte gevel. Jaimy en zijn collega zijn attent en harde werkers. Goed team.
Vorige
Volgende