✔️ Vooraf gratis proefreiniging

✔️ Betaalbaar en transparant

✔️ Excellente communicatie

✔️ Gratis bijwerken

Over ons

De Hippe Reinigers!

Hippe Reiniger - Jay

Jayme

Haviksogen voor vuil

Vuil? Met mij op je project weet je zeker dat elke vuilvlek verleden tijd is én dat het er spik en span uitziet.

Hippe Reiniger - Bronger

Bronger

Klinkerspecialist

Elke klinker is uniek. Daarom pas ik mijn behandeling per klinker aan naar de persoonlijkheid en wensen van de klinker.

Hippe Reiniger - Max

Max

Max(imaal) schoon

Met mij op de klus weet je zeker dat vervuiling verleden tijd is. De reden hiervan? Ik ga elke klus voor het (Max)imale resultaat.

Hippe Reiniger - Semih

Dean

Tegel liefhebber

Een vervuilde tegel? Bij mij niet hoor, je hebt schoon en SCHOON. En SCHOON is hoe ik mijn projecten oplever!

Sherwin

Shinewin

Mijn bijnaam is Shinewin. Ze noemen me zo omdat ik iedere gevel laat shinen als geen ander.


Wie is en voor wat staat Hippe Reiniging B.V.

Wij staan voor voor kwaliteit. Dan horen we je denken: “welke bedrijf staat niet voor kwaliteit”. De kwaliteit waarvoor wij staan leggen we je graag uit.

Voor ons is het van groot belang dat jij tevreden bent. En er is maar één manier om jou tevreden te stellen: goed werk leveren! Wat betekent dat voor ons? Goed werk leveren gaat verder dan alleen het resultaat; voor ons staat het voor perfecte service vóór, tijdens en na de reiniging.

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Dat betekent dat je contact met ons kan opnemen wanneer jij denkt dat dat nodig is. Maar onze service gaat verder. Een project beschouwen wij als afgerond wanneer wij een glimlach op jouw gezicht zien. Als die glimlach er niet is, dan moet het schoner. En dat doen we dan ook!

Na de reiniging kunnen er ook vragen opkomen; ook deze kun je stellen wanneer je denkt dat dat nodig is. En als er iets niet naar helemaal naar wens is (wat zelden voorkomt), sta je bij ons vooraan. Geen wachttijden tot er een plekje in de planning is. Nee, wat wij doen is zoeken naar mogelijkheden op korte termijn, en als dat niet lukt, maken we plek voor je!

Waarom behandelen wij jou op deze manier? Omdat eerlijkheid het langst duurt en omdat wij zelf ook zo behandeld willen worden!

Team Hippe Reiniging

Over ons - Hippe Reiniging
Over ons - Hippe Reiniging
Hippe Reiniging - Jay Aalst

Onze Certificeringen

Gijs Stribbe
Google review
Lees verder
Hippe Reiniging heeft onze gevel erg strak gereinigd en geïmpregneerd. Tevens hebben zij ook de bestrating gereinigd en gecoat. Dit alles met een prima prijs-kwaliteitverhouding. Tot de volgende!
Wendy Boom
Google review
Lees verder
Wij zijn ontzettend blij met het resultaat van de tegelreiniging in zowel de voor- als achtertuin. Zelfs de dikke, glibberige laag groene aanslag in de achtertuin was voor Hippe reiniging geen probleem. De tegels zien er weer als nieuw uit. Aanrader!
Rene Blauwhoff
Google review
Lees verder
Alles liep netjes volgens afspraak. Mijn gevel is weer keurig gereinigd en geïmpregneerd. Gezien de geleverde service is de prijs keurig in verhouding. Zou Hippe Reiniging zeker kunnen aanraden!
Daan Floore
Google review
Lees verder
Het werk, reiniging en impregneren van de buiten gevel, is zorgvuldig en netjes uitgevoerd. We zijn heel blij met het resultaat. De kwaliteit en prijs zijn heel goed in evenwicht.
Theo Van Den Berg
Google review
Lees verder
Jay heeft de voorgevel van ons huis gereinigd en meteen ook geïmpregneerd. Het huis ziet er weer top uit! Bedankt voor de goede service!
Thomas la Vecchia
Google review
Lees verder
Woning gereinigd en geïmpregneerd. Resultaat is boven verwachting! Collega was ziek dus heeft de eigenaar zelf de hele woning in zijn eentje gedaan in 3 dagen. Bedankt voor het mooie resultaat en ik kan het iedereen aanraden!
M Van't Loo
Google review
Lees verder
Aantal terrassen met keramische tegels en randstenen van een zwembad door Hippe laten reinigen, beide waren flink vervuild. Eindresultaat is boven verwachting, het geheel ziet er na een dag hard werken nu weer als nieuw uit. Derde foto is na de reiniging.
Mehmet Kocaer
Google review
Lees verder
Jayme was telkens weer duidelijk wanneer hij langs kon komen. Hij kwam enkele keren langs om te kijken of het goed was en zo niet ging hij de plekken dat nog beter kon weer onder handen nemen. Kortom een goed en betrouwbaar bedrijf.
Frits Terraneo
Google review
Lees verder
Heb helaas geen foto's gemaakt maar het resultaat was perfect. We hebben weer een mooie witte gevel. Jaimy en zijn collega zijn attent en harde werkers. Goed team.
Previous
Next