Zakelijke en particuliere reinigings- en onderhoudsdiensten

Tijdelijk 10% korting als de totale kosten meer dan €750 inclusief btw bedragen

Impregneren

Gevel laten impregneren door Hippe Reiniging

Naast gevelreiniging is Hippe Reiniging B.V. gespecialiseerd in het impregneren van gevels. Wij gebruiken hiervoor een hoogwaardig impregneermiddel, waardoor je verzekerd bent dat hervervuiling en vochtschade voorkomen wordt.

Wij bieden een garantie van 4 jaar. Deze garantie houdt in dat wij de gevel opnieuw komen reinigen zodra er binnen 4 jaar weer heftige vervuiling optreedt.

Gratis offerte

Vlug én simpel een offerte

Impregneermiddel - Hippe Reiniging

Gevel laten reinigen en impregneren

Een combinatie die eigenlijk vanzelfsprekend is, is eerst de gevel reinigen en vervolgens de gevel impregneren. Door de gevel te reinigen wordt al het organische en atmosferische vuil op de gevel verwijderd. Vervolgens brengen wij op een vuil vrije gevel het impregneermiddel aan, waardoor het impregneermiddel hechten op de gevel.

Het is belangrijk om de gevel eerst te reinigen en dan te impregneren. Impregneermiddel aanbrengen op een vervuilde gevel is namelijk niet effectief. Het middel hecht dan aan de vuillaag op de gevel in plaats van aan de ondergrond.

Enkele punten waarom je voor ons kiest

Impregneren - hippe reiniging
Bestrating coaten - Hippe Reiniging

Bestrating laten impregneren door Hippe Reiniging B.V.

Na het grondig reinigen van de tegels is het verstandig om de bestrating waterafstotend te maken door ze te impregneren. Het impregneren zorgt ervoor dat het schone resultaat veel langer zichtbaar blijft, omdat de tegels geen voedingsbodem meer vormen voor levende en niet-levende organismen zoals algen, mos en schimmels, roet en vetten. 

Waarom bestrating impregneren door Hippe Reiniging B.V.:

  • Wij zijn gespecialiseerd in elk type bestrating, zowel poreuze en niet-poreuze ondergronden
  • Wij werken met een hoogwaardig impregneermiddel
  • U heeft recht op 2 herstellingen in een periode van 3 jaar (voor meer informatie over onze garantie kan je op de hier klikken)

Voordelen van Hippe Reiniging B.V.

Altijd
bereikbaar

We staan 24/7 voor je klaar, dus bel gerust als je vragen hebt.

Langdurig
resultaat

Onze reiniging zorgt voor een langdurig schone omgeving!

Snel én
goed

Binnen 1-3 dagen succesvol afgerond!

Jij blij,
wij blij

Topservice tijdens en na reiniging. We komen terug als er nog vervuiling zichtbaar is!

Een langere levensduur door impregneren

Water en vocht kunnen een vernietigende werking hebben op hout- en gevelwerk. Het kan ervoor zorgen dat het materiaal gaat rotten, barsten of schilferen. Wanneer dit gebeurt, moet het gerepareerd worden of vervangen, en gaat gepaard met een hoog kostenplaatje. Door het materiaal te impregneren voorkom je dit. Impregneren is een beschermlaag waardoor water niet in het oppervlakte kan trekken.

Een stenen oppervlak, zoals de meeste gevels, is gevoelig voor weersinvloeden (vocht en vorst), algen, schimmels, uitlaatgassen en meer. Door de gevel te laten impregneren, wordt deze beschermd tegen deze invloeden.Door de gevel te laten impregneren is de gevel afgeschermt voor deze invloeden. Het impregneermiddel hard namelijk uit en dient dan als een soort schilt voor alles van buitenaf. Naast bescherming zorgt impregneren er ook voor dat de gevel betere isolatie biedt. Betere isolatie betekent minder energieverlies en meer warmte in huis. Het is dus ook nog eens goed voor je portemonnee!

 

4.9
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Andre KoppenolAndre Koppenol
15:05 06 Apr 23
Tuinterrassen gereinigd (zwaar vervuild met o.a. korstmossen). Ondernemer net gestart, gebruikt professionele apparatuur. Laat alles netjes achter. Reageert snel op vragen, communicatief sterk.
Miranda KitsMiranda Kits
11:44 04 Apr 23
Zeer prettige ervaring. Gehele dakterras laten reinigen en behandelen en tevens de oprit voor de woning. Kwam netjes op tijd en de geleverde diensten zijn zoals beloofd. Echt een aanrader!
Frans KimpFrans Kimp
14:55 29 Mar 23
Terras voor en achter het huis schoongemaakt, degelijk, vriendelijk, professioneel en betaalbaar
Jan DriestJan Driest
14:32 26 Mar 23
Roy BosmanRoy Bosman
16:18 15 Mar 23
Elk jaar mijn tuintegels ontgroenen etc....drama, dit jaar laten door door deze heer en erg tevreden. Tevens ook even de buitenbox laten doen.En ook die oogt weer helemaal fris. Mooie service ook dat die pas stopt wanneer het echt schoon is.
Rinie de HaanRinie de Haan
17:09 08 Mar 23
Wendy BoomWendy Boom
08:04 06 Mar 23
Wij zijn ontzettend blij met het resultaat van de tegelreiniging in zowel de voor- als achtertuin. Zelfs de dikke, glibberige laag groene aanslag in de achtertuin was voor Hippe reiniging geen probleem. De tegels zien er weer als nieuw uit. Aanrader !
js_loader

Veel gestelde vragen

  • Alle ramen en roosters sluiten
  • Kleding, kussens en andere stoffen binnenhalen
  • Zonneschermen en markiezen sluiten
  • Indien mogelijk, losse planten verplaatsen van de werkplek
  • Buren vragen hun kleding, kussen en andere stoffen binnen te halen