Zakelijke en particuliere reinigings- en onderhoudsdiensten

10% korting als de totale kosten meer dan €750 inclusief btw bedragen

Gevel laten reinigen

Gevel reinigen en imprgeneren? Kies voor ons!

Ben je op zoek naar een professionele partij voor het reinigen en impregneren van de gevel? Wij van Hippe Reiniging B.V. zijn experts op het gebied van gevelonderhoud. Ons team is gecertificeerd, heeft ruime ervaring en wij stoppen pas als jij tevreden bent!

Het belang van gevelreiniging en impregneren

Voorkom een vervuilde uitstraling en schade aan de gevel door middel van reiniging en impregneren.

Gratis offerte

Vlug én simpel een offerte

Waarom Hippe Reiniging B.V.?

Wij zijn pas klaar met de reinigingswerkzaamheden wanneer jij vindt dat het schoon en fris is. Ons doel is jou tevreden te stellen. Dat kan alleen als jij het zeggenschap over de afronding hebt!

Wij staan voor:

 • Altijd bereikbaar zijn
 • Korte wachttijden (meestal binnen 2 weken)
 • De beste kwaliteit leveren, voor, tijdens na het werk
 • Niet stoppen tot jij tevreden bent

Garantie van 4 jaar? Ja zeker. Als wij de gevel gereinigd en geïmpregneerd hebben heb je 4 jaar garantie. Dit houdt in dat als de gevel binnen die periode weer vuil wordt, wij kosteloos langskomen voor een nieuwe reinigingsbeurt!

Het impregneermiddel dat wij gebruiken is van hoogwaardige kwaliteit. Het impregneermiddel, voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen: ISO 9001, 14001 en GMP+.

Wij willen dat je van tevoren weet wat het resultaat zal zijn. Daarom voeren wij GRATIS een proefreiniging uit voordat we beginnen met de volledige reiniging van het pand! Pas wanneer je aangeeft dat het naar wens is, starten we met de reiniging.

Wij hebben meer dan 150 gevels gereinigd en geïmpregneerd. Ongeacht het type gevelmateriaal, wij kennen de effectiefste manier om deze schoon en fris te maken.

Alle medewerkers van Hippe Reiniging hebben de SVS-opleiding gevelreiniging afgerond.

Gevelreiniging vereist een uitgebreide expertise, daarom is het essentieel dat elke medewerker gecertificeerd is. 

Wat klanten van onze vinden

Hippe Reiniging
Gijs Stribbe
Google review
Lees verder
Hippe Reiniging heeft onze gevel erg strak gereinigd en geïmpregneerd. Tevens hebben zij ook de bestrating gereinigd en gecoat. Dit alles met een prima prijs-kwaliteitverhouding. Tot de volgende!
Rene Blauwhoff
Google review
Lees verder
Alles liep netjes volgens afspraak. Mijn gevel is weer keurig gereinigd en geïmpregneerd. Gezien de geleverde service is de prijs keurig in verhouding. Zou Hippe Reiniging zeker kunnen aanraden!
Daan Floore
Google review
Lees verder
Het werk, reiniging en impregneren van de buiten gevel, is zorgvuldig en netjes uitgevoerd. We zijn heel blij met het resultaat. De kwaliteit en prijs zijn heel goed in evenwicht.
Thomas la Vecchia
Google review
Lees verder
Woning gereinigd en geïmpregneerd. Resultaat is boven verwachting! Collega was ziek dus heeft de eigenaar zelf de hele woning in zijn eentje gedaan in 3 dagen. Bedankt voor het mooie resultaat en ik kan het iedereen aanraden!
Mehmet Kocaer
Google review
Lees verder
Jayme was telkens weer duidelijk wanneer hij langs kon komen. Hij kwam enkele keren langs om te kijken of het goed was en zo niet ging hij de plekken dat nog beter kon weer onder handen nemen. Kortom een goed en betrouwbaar bedrijf.
Frits Terraneo
Google review
Lees verder
Heb helaas geen foto's gemaakt maar het resultaat was perfect. We hebben weer een mooie witte gevel. Jaimy en zijn collega zijn attent en harde werkers. Goed team.
Vorige
Volgende
Gevels gereinigd
+ 0
Voorbeelden van gereinigde gevels
Gevel reinigen - Hippe ReinigingGevel reinigen - Hippe Reiniging
Gevel reinigen - Hippe Reiniging
Gevel reiniging - Hippe Reiniging
Gevel reiniging - Hippe Reiniging B.V.

Voor deze bedrijven reinigen wij 

Gevelstenen reinigen

Voor de reiniging van een stenen gevel kunnen wij je helpen. Een stenen gevel kan vervuild raken door verschillende soorten vervuiling: organische, atmosferische of anorganische. Wij zijn bekend met hoe deze soorten gereinigd moeten worden en zorgen ervoor dat de gevel er schoon uitzien!

Hoe gaan wij bij Hippe Reiniging te werk? We plannen een bezichtiging en gebruiken het aangeleverde beeldmateriaal om de aard van de vervuiling vast te stellen. Op basis van deze vooranalyse bepalen we welke reinigingsaanpak het meest effectief is.

Vervolgens testen we de gekozen reinigingsmethode voordat we daadwerkelijk beginnen. Zowel jij als wij kunnen dan verifiëren of dit het gewenste resultaat oplevert. Als dat het geval is, reinigen we de gehele gevel. Klik hier om een offerte te ontvangen.

Gevel reinigen - Hippe ReinigingGevel reinigen - Hippe Reiniging
Gevel reinigen - Hippe Reiniging

Gestucte gevel reinigen

Gestucte gevels, ook wel gepleisterde gevels genoemd, zien er zeer fraai uit wanneer ze volledig schoon zijn. Helaas raakt dit type ondergrond snel vervuild. Doordat er bijna altijd lichte kleuren worden gebruikt, zoals: wit of licht blauw, is de vervuiling ook snel zichtbaar. De gevel slaat groen of geel uit door mossen en algen, of vertoont zwarte strepen door oxidatie of roest van bijvoorbeeld staal of aluminium. Dit zijn allemaal invloeden die de fraaie uitstraling verminderen.

Voordat we gaan reinigen, wordt er uitgezocht welk type stucwerk is gebruikt. Daarna volgt de reiniging. Voor het reinigen gebruiken wij een effectief en mild middel dat bedoeld is voor dit type ondergrond.

Mocht het vuil hardnekkiger zijn, dan spuiten we de gevel af met stoom. Door deze aanpak wordt de gevel volledig schoon, zonder het materiaal te beschadigen. Iets waar we trots op zijn; al meer dan 45 individuen en bedrijven hebben hun gestucte gevel door ons laten reinigen!

Wat kost gevelreiniging en impregneren?

Prijs tussenwoning

500 - 2200
 • Reinigen en impregneren
 • Gratis proefreiniging
 • Afplakken kozijnen en ramen
 • Glasbewassing
 • Kosteloos bijwerken

Prijs hoekwoning

1200 - 3500
 • Reinigen en impregneren
 • Gratis proefreiniging
 • Afplakken kozijnen en ramen
 • Glasbewassing
 • Kosteloos bijwerken

Prijs vrijstaande woning

1500 - 3800
 • Reinigen en impregneren
 • Gratis proefreiniging
 • Afplakken kozijnen en ramen
 • Glasbewassing
 • Kosteloos bijwerken

Gevelbeplating reinigen

Door de damwanden, ook wel gevelbeplating genoemd, te laten reinigen, verbeter je de uitstraling van een pand aanzienlijk. Daarnaast wordt de levensduur verlengd en krijgt het pand een hogere taxatiewaarde. Veel voordelen dus!

Geen regelmatig onderhoud heeft ook nadelige effecten. Nalatigheid van onderhoud leidt tot corrosie. Om corrosie te herstellen, zal er een nieuwe coating moeten worden aangebracht, wat aanzienlijk duurder is dan alleen reinigen. De kosten voor coaten zijn ongeveer €45 per vierkante meter. Laat daarom de damwanden periodiek reinigen.

Wij reinigen damwanden onder lage waterdruk in combinatie met een reinigingsmiddel, hierdoor beschadigd het materiaal niet, verdwijnt het vuil en zien de damwanden er weer schoon en fris uit.

Damwanden beschermen door te conserveren

Na het reinigen bieden wij aan om de gevel te conserveren. We brengen dan een beschermende laag aan waardoor het frisse resultaat langer behouden blijft en de technische conditie van het materiaal niet achteruitgaat. Heb je hier interesse in? Vraag dan VRIJBLIJVEND een offerte aan.

Gevel beplating reinigen - Hippe ReinigingGevel beplating reinigen - Hippe Reiniging
Gevelreiniging Amsterdam - Hippe Reiniging

Trespa gevel reinigen

Door Trespa door ons te laten reinigen, ben je verzekerd van een gevel die er weer schoon en als nieuw uitziet! Bovendien verbetert onze reiniging ook de technische conditie van het materiaal, waardoor je voorkomt dat het vroegtijdig moet worden vervangen. Vervangingskosten kunnen aanzienlijk prijzig zijn, minstens 5 keer zo duur als wanneer je ervoor kiest het door ons te laten reinigen. De keuze is aan jou: hoge vervangingskosten of ons inschakelen.

Kunststof en trespa zijn materiaal die gevoelig zijn voor schade, en zoals verteld is reparatie ervan vaak niet mogelijk. Daarom is kwalitatieve en periodiek onderhoud essentieel. Als je er zeker wilt zijn dat de kunststof en trespa gevel op de juiste manier wordt gereinigd, schakel ons dan in.

Houten gevel reinigen

Hippe Reiniging B.V. zorgt ervoor dat jouw houten gevel er weer schoon uitziet en langer meegaat. Door onze reinigingsmethode, zijn vuil zoals algen, mossen, roest, stof, roetdeeltjes en andere verontreinigingen verleden tijd. Het maakt niet uit van welk houtsoort de gevel is gemaakt en of het hout geverfd is, wij krijgen het schoon! Klik hier, om een offerte aan te vragen.

Voordelen van Hippe Reiniging B.V.

Altijd
bereikbaar

We staan 24/7 voor je klaar, dus bel gerust als je vragen hebt.

Langdurig
resultaat

Onze reiniging zorgt voor een langdurig schone omgeving!

Snel én
goed

Binnen 1-3 dagen succesvol afgerond!

Jij blij,
wij blij

Top service tijdens en na de reiniging. We komen terug als er nog vervuiling zichtbaar is!

Effectieve gevelreiniging door onze reinigingsmiddelen

Het schoonmaken van gevels is een uitdaging, zeker als er sprake is van hardnekkige vervuiling. Er zijn verschillende typen vervuiling: organische, atmosferische en anorganische. Daarnaast kan er ook kalkuitbloei/calciumcarbonaat op de gevel zitten (witte aanslag op de gevel), roest, oxidatie of lekstrepen van bijvoorbeeld rubber. Elk type vervuiling heeft een eigen reinigingsmethode die bij ons bekend is.

De reinigingsmiddelen die wij gebruiken zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit en biologisch afbreekbaar. Zo zijn de middelen biologisch afbreekbaar.

Na het inwerken van de middelen spuiten we de gevel af. Als de voegen verouderd zijn, gebruiken we stoom om de gevel af te spuiten. Dit voorkomt beschadigingen aan verouderde voegen.

Veel gestelde vragen

 • Alle ramen en roosters sluiten
 • Kleding, kussens en andere stoffen binnenhalen
 • Zonneschermen en markiezen sluiten
 • Indien mogelijk, losse planten verplaatsen van de werkplek
 • Buren vragen hun kleding, kussen en andere stoffen binnen te halen

Het resultaat van de reiniging is direct zichtbaar en na ongeveer 6 tot 8 weken is het uiteindelijke resultaat zichtbaar. Dit komt doordat er restanten van het schoonmaakmiddel achterblijven op de gevel, die verder helpen om vuil te verwijderen en door regen afgespoeld worden.

Middels milieuvriendelijke reinigingsmiddelen, waarna we met lage- of hogedruk (afhankelijk van het type ondergrond) de gevel afspuiten. Stenen ondergronden worden met hogedruk afgespoten. Ondergronden, zoals: hout crepi, gevelbeplating met lagedruk.

 • Geen risico op schade aan de gevel
 • Elke medewerker beschikt over certificaten
 • Wij komen terug als er nog stukken zijn die niet helemaal schoon is
 • 100% Milieuvriendelijke reinigingsmethodes
 • Transparantie in de kosten
 • Uitstekende communicatie
 • Geen risico voor mens, dier en plant

Ja en nee.

Ja, want met koud water is enig resultaat te behalen. Vergelijk het met bestek. Met koud water wordt het schoon, maar niet volledig.

Nee, want om een gevel echt schoon te krijgen moeten specialistische methodes worden toegepast. Daarnaast is in de meeste gevallen warm water nodig en zijn de meeste plekken niet bereikbaar zonder een hoogwerker of steiger.