✔️ Vooraf gratis proefreiniging

✔️ Betaalbaar en transparant

✔️ Excellente communicatie

✔️ Gratis bijwerken

Gevel reinigen

Gevel laten reinigen door betrouwbare professionals? dan zit je goed!

Wij zijn specialisten op het gebied van gevelreiniging. Als je je gevel wilt laten reinigen, zijn wij zeker het overwegen waard. 

Bekijk anders een keer deze transformatievideo om te zien waarom wij specialisten in gevelreiniging zijn.

Offerte formulier

Supervlug én simpel een offerte

Wat ons "hip en goed" maakt

Wij zijn pas klaar met de reinigingswerkzaamheden wanneer jij vindt dat het schoon en fris is. Ons doel is jou tevreden te stellen. Dat kan alleen als jij het zeggenschap over de afronding hebt!

Wij staan voor:

 • Altijd bereikbaar zijn
 • Korte wachttijden (meestal binnen 2 weken)
 • De beste kwaliteit leveren, voor, tijdens na het werk
 • Niet stoppen tot jij tevreden bent

Garantie van 4 jaar? Ja zeker. Als wij de gevel gereinigd en geïmpregneerd hebben heb je 4 jaar garantie. Dit houdt in dat als de gevel binnen die periode weer vuil wordt, wij kosteloos langskomen voor een nieuwe reinigingsbeurt!

Wij willen dat je van tevoren weet wat het resultaat zal zijn. Daarom voeren wij GRATIS een proefreiniging uit voordat we beginnen met de volledige reiniging van het pand! Pas wanneer je aangeeft dat het naar wens is, starten we met de reiniging.

Wij hebben meer dan 150 gevels gereinigd en geïmpregneerd. Ongeacht het type gevelmateriaal, wij kennen de effectiefste manier om deze schoon en fris te maken.

Alle medewerkers van Hippe Reiniging zijn gecertificeerd. Gevelreiniging vereist een uitgebreide expertise, daarom is het essentieel dat elke medewerker hierover beschikt, zodat we het best mogelijke resultaat kunnen garanderen.

Gevel reinigen - Hippe ReinigingGevel reinigen - Hippe Reiniging

Wat klanten van onze vinden

Gijs Stribbe
Google review
Lees verder
Hippe Reiniging heeft onze gevel erg strak gereinigd en geïmpregneerd. Tevens hebben zij ook de bestrating gereinigd en gecoat. Dit alles met een prima prijs-kwaliteitverhouding. Tot de volgende!
Rene Blauwhoff
Google review
Lees verder
Alles liep netjes volgens afspraak. Mijn gevel is weer keurig gereinigd en geïmpregneerd. Gezien de geleverde service is de prijs keurig in verhouding. Zou Hippe Reiniging zeker kunnen aanraden!
Daan Floore
Google review
Lees verder
Het werk, reiniging en impregneren van de buiten gevel, is zorgvuldig en netjes uitgevoerd. We zijn heel blij met het resultaat. De kwaliteit en prijs zijn heel goed in evenwicht.
Thomas la Vecchia
Google review
Lees verder
Woning gereinigd en geïmpregneerd. Resultaat is boven verwachting! Collega was ziek dus heeft de eigenaar zelf de hele woning in zijn eentje gedaan in 3 dagen. Bedankt voor het mooie resultaat en ik kan het iedereen aanraden!
Mehmet Kocaer
Google review
Lees verder
Jayme was telkens weer duidelijk wanneer hij langs kon komen. Hij kwam enkele keren langs om te kijken of het goed was en zo niet ging hij de plekken dat nog beter kon weer onder handen nemen. Kortom een goed en betrouwbaar bedrijf.
Frits Terraneo
Google review
Lees verder
Heb helaas geen foto's gemaakt maar het resultaat was perfect. We hebben weer een mooie witte gevel. Jaimy en zijn collega zijn attent en harde werkers. Goed team.
Previous
Next

Wanneer reinigen we jouw gevel?

Gevel laten reinigen - Hippe Reiniging
Gevel reinigen - Hippe Reiniging
Gevel reiniging - Hippe Reiniging B.V.

Prijs per type woning

Tussenwoning

De prijs hangt af van de omvang van de woning
500 - 1600
 • Reinigen en impregneren
 • Gratis proefreiniging
 • Afplakken kozijnen en ramen
 • Glasbewassing

Hoekwoning

De prijs hangt af van de omvang van de woning
1200 - 2400
 • Reinigen en impregneren
 • Gratis proefreiniging
 • Afplakken kozijnen en ramen
 • Glasbewassing

Vrijstaande woning

De prijs hangt af van de omvang van de woning
1500 - 2900
 • Reinigen en impregneren
 • Gratis proefreiniging
 • Afplakken kozijnen en ramen
 • Glasbewassing

Wil je meer weten? Lees dan verder

Stenen gevel laten reinigen

Wil je je stenen gevel laten reinigen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Een stenen gevel kan vervuild raken door organische, atmosferische, of anorganische elementen, waardoor het er minder fraai uitziet. Wij hebben het antwoord op elke vorm van vervuiling, of het nu organisch, atmosferisch, of een combinatie van beide is. Wij zorgen ervoor dat het weer schoon wordt!

Hoe wij stenen gevels reinigen

Hoe gaan we te werk? We plannen een bezichtiging en gebruiken het aangeleverde beeldmateriaal om de aard van de vervuiling vast te stellen. Op basis van deze vooranalyse bepalen we welke reinigingsaanpak het meest effectief is.

Vervolgens testen we de gekozen reinigingsmethode voordat we daadwerkelijk beginnen. Zowel jij als eigenaar als wij kunnen dan verifiëren of dit het gewenste resultaat oplevert. Als dat het geval is, reinigen we de rest van de gevel, zodat jij weer kunt genieten van een fris en schoon pand! Klik hier om een offerte te ontvangen.

Gevel reinigen - Hippe Reiniging
Gevel reinigen - Hippe Reiniging

Gestucte gevel laten reinigen

Gestucte gevels, ook wel gepleisterde gevels genoemd, zien er zeer fraai uit wanneer ze volledig schoon zijn. Helaas raakt dit type ondergrond snel vervuild. Doordat er bijna altijd lichte kleuren worden gebruikt, zoals: wit of licht blauw, is de vervuiling ook snel zichtbaar. De gevel slaat groen of geel uit door mossen en algen, of vertoont zwarte strepen door oxidatie of roest van bijvoorbeeld staal of aluminium. Dit zijn allemaal invloeden die de fraaie uitstraling verminderen.

Hoe wij gestucte gevels reinigen

Als je de gevel door ons laat reinigen ben je verzekerd van resultaat en de juiste reinigingsmethode. Wij reinigen met een effectief en vrij mild middel dat bedoeld is om gepleisterde gevels te reinigen. Mocht het vuil hardnekkiger zijn, dan spuiten we de gevel af met stoom. Hierdoor wordt de gestucte gevel weer volledig schoon, zonder het materiaal te beschadigen. Iets waar we trots op zijn, al meer dan 45 individuen en bedrijven hebben hun gestucte gevel door ons laten reinigen!

Een aantal van onze klanten

Damwandbeplating laten reinigen

Door de damwanden, ook wel gevelbeplating, te laten reinigen verbeter je de uitstraling van een pand aanzienlijk, wordt de levensduur van het materiaal verlengd en wordt het pand hoger getaxeerd. Veel waardevolle voordelen dus!

Nalatigheid van onderhoud leidt tot corrosie en ontstaat na 6 tot 10 jaar. Om corrosie te herstellen, zal er een nieuwe coating moeten worden aangebracht, wat aanzienlijk duurder is dan enkel reinigen en conserveren. De kosten voor coaten zijn ongeveer €45 per vierkante meter. Laat daarom de damwanden periodiek reinigen.

Hoe wij damwanden reinigen en beschermen

Wij reinigen damwanden onder lage waterdruk in combinatie met een reinigingsmiddel, hierdoor beschadigd het materiaal niet, verdwijnt het vuil; waardoor  het materiaal weer een schone en frisse uitstraling.

Damwanden beschermen door te conserveren

Na het reinigen kunnen we het materiaal ook conserveren. Wij brengen dan een beschermende laag aan, waardoor het frisse resultaat langer behouden blijft en de. technische conditie van het materiaal niet achteruitgaat. Heb je hier interesse in? Vraag dan VRIJBLIJVEND een offerte aan.

Gevel beplating reinigen - Hippe ReinigingGevel beplating reinigen - Hippe Reiniging
Trespa reinigen - Hippe ReinigingTrespa reinigen - Hippe Reiniging

Kunststof en Trespa gevel laten reinigen

Door Trespa door ons te laten reinigen, ben je verzekerd van een gevel die er weer schoon en als nieuw uitziet! Bovendien verbetert onze reiniging ook de technische conditie van het materiaal, waardoor je voorkomt dat het vroegtijdig moet worden vervangen. Vervangingskosten kunnen aanzienlijk prijzig zijn, minstens 5 keer zo duur als wanneer je ervoor kiest het door ons te laten reinigen. De keuze is aan jou: hoge vervangingskosten of ons inschakelen.

Kunststof en trespa zijn materiaal die gevoelig zijn voor schade, en zoals verteld is reparatie ervan vaak niet mogelijk. Daarom is kwalitatieve en periodiek onderhoud essentieel. Als je er zeker wilt zijn dat de kunststof en trespa gevel op de juiste manier wordt gereinigd, schakel ons dan in.

Houten gevel laten reinigen

Hippe Reiniging B.V. zorgt ervoor dat jouw houten gevel er weer schoon uitziet en langer meegaat. Door onze reinigingsmethode, zijn vuil zoals algen, mossen, roest, stof, roetdeeltjes en andere verontreinigingen verleden tijd. Het maakt niet uit van welk houtsoort de gevel is gemaakt en of het hout geverfd is, wij krijgen het schoon! Klik hier, om een offerte aan te vragen.

IMG_9462Gevel laten reinigen - Hippe Reiniging

Cementsluiers laten reinigen

Wanneer cementsluiers de uitstraling van je gevel aantasten, staan wij klaar om je te helpen. Onze expertise omvat niet alleen het effectief verwijderen van cementsluiers, maar ook het nadien grondig reinigen en impregneren van gevels. Of het nu gaat om woningen of bedrijfspanden, we hebben met succes cementsluiers verwijderd, met prachtige resultaten die te danken zijn aan onze effectieve reinigingsaanpak.

Door middel van een reinigingsmethode waarin meerdere producten toepassen verwijderen we de cementsluier.

Na het verwijderen van cementsluiers spuiten we de gevel af met kokend heet water of stoom. Deze stoomreiniging herstelt de oorspronkelijke kleur van de gevelsteen, waardoor je gevel er nog schoner uitziet.

Om de schone en frisse uitstraling extra lang te behouden, impregneren we de gevel. Dit beschermt niet alleen tegen toekomstige vervuiling, maar verhoogd ook de isolatiewaarde.

Voordelen van Hippe Reiniging B.V.

Altijd
bereikbaar

We staan 24/7 voor je klaar, dus bel gerust als je vragen hebt.

Langdurig
resultaat

Onze reiniging zorgt voor een langdurig schone omgeving!

Snel én
goed

Binnen 1-3 dagen succesvol afgerond!

Jij blij,
wij blij

Top service tijdens en na de reiniging. We komen terug als er nog vervuiling zichtbaar is!

Hoe bepalen wij de gevel reinigingsmethoden?

Het schoonmaken van gevels is een uitdaging, zeker als er sprake is van hardnekkige vervuiling. Er zijn verschillende typen vervuiling: organische, atmosferische en anorganische. Daarnaast kan er ook kalkuitbloei/calciumcarbonaat op de gevel zitten (witte aanslag op de gevel) of oxidatie. Elk type vervuiling heeft een reinigingsmethode die wij kennen en kunnen inzetten. Aan de hand van een bezichtiging of beeldmateriaal bepalen wij de methode.

De reinigingsmiddelen die wij gebruiken in de methodes zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit. Iets waar wij zeer trots op zijn. We combineren de reinigingsmiddelen veelal met warmwater om stenen en voegen te reinigen. En als de voegen poreus zijn, dan spuiten wij de gevel af met stoom, dus je hoeft je geen zorgen dat de voegen eruit gespoten worden.

Voordelen van onze reinigingsmiddelen

Door de hoogwaardige reinigingsmiddelen is het resultaat aanzienlijk beter dan de gevel alleen te reinigen met heet water. Bovendien zitten er in de meeste middelen inhibitoren, die zorgen ervoor dat gevoelige oppervlaktes, zoals ramen en kozijnen, niet beschadigd raken. 

Samengevat: Wij van Hippe Reiniging B.V. werken uitsluitend met reinigingsmiddelen uit het hogere segment (die ook milieuvriendelijk zijn), waardoor wij het best mogelijke resultaat behalen!

*Als binnen de garantieperiode van 4 jaar schimmels, algen en vuil in grote mate terugkeren, komen wij dit kosteloos reinigen! Belangrijk, de garantie geldt alleen als de gevel door ons na het reinigen geïmpregneerd is.

 

Offerte formulier

FAQ

Heb jij een vraag? Dan hebben wij het antwoord!

 • Alle ramen en roosters sluiten
 • Kleding, kussens en andere stoffen binnenhalen
 • Zonneschermen en markiezen sluiten
 • Indien mogelijk, losse planten verplaatsen van de werkplek
 • Buren vragen hun kleding, kussen en andere stoffen binnen te halen

Het resultaat van de reiniging is direct zichtbaar en na ongeveer 6 tot 8 weken is het uiteindelijke resultaat zichtbaar. Dit komt doordat er restanten van het schoonmaakmiddel achterblijven op de gevel, die verder helpen om vuil te verwijderen en door regen afgespoeld worden.

Middels milieuvriendelijke reinigingsmiddelen, waarna we met lage- of hogedruk (afhankelijk van het type ondergrond) de gevel afspuiten. Stenen ondergronden worden met hogedruk afgespoten. Ondergronden, zoals: hout crepi, gevelbeplating met lagedruk.

 • Geen risico op schade aan de gevel
 • Elke medewerker beschikt over certificaten
 • Wij komen terug als er nog stukken zijn die niet helemaal schoon is
 • 100% Milieuvriendelijke reinigingsmethodes
 • Transparantie in de kosten
 • Uitstekende communicatie
 • Geen risico voor mens, dier en plant

Ja en nee.

Ja, want met koud water is enig resultaat te behalen. Vergelijk het met bestek. Met koud water wordt het schoon, maar niet volledig.

Nee, want om een gevel echt schoon te krijgen moeten specialistische methodes worden toegepast. Daarnaast is in de meeste gevallen warm water nodig en zijn de meeste plekken niet bereikbaar zonder een hoogwerker of steiger.