✔️ Vooraf gratis proefreiniging

✔️ Betaalbaar en transparant

✔️ Excellente communicatie

✔️ Gratis bijwerken

Vlonder reinigen

Verdient jouw vlonder een professionele reiniging? Schakel ons dan in!

Hippe Reiniging B.V. biedt de perfecte oplossing voor het reinigen en periodiek onderhouden van een elke type vlonder.

Wij maken gebruik van een unieke borsteltechniek in combinatie met milde reinigingsmiddelen om jouw vlonder weer in topconditie te brengen.

Na het grondig reinigen van de vlonder brengen we een nieuwe olielaag aan om voor een betere uitstraling en extra bescherming. En de kleur van de olie mag je zelf bepalen! Het aanbrengen van de olie herhalen we tot de kleur overal ongeveer gelijk is.

Vlonder reinigen - Hippe Reiniging

Offerte formulier

Supervlug én simpel een offerte

Vlonder reinigen - Hippe ReinigingVlonder na 2

Composieten vlonder laten reinigen

Bij Hippe Reiniging bieden we dé oplossing voor het reinigen van composieten vlonders. Vaak wordt dit op een verkeerde manier aangepakt, wat leidt tot onherstelbare schade. Dat is zonde, want het betekent dat de vlonder moet worden vervangen, en dat is aanzienlijk duurder.

Met onze unieke reinigingsmethode voorkom je dit. Daar zitten meerdere voordelen aan. Het bespaart geld, tijd en het resultaat is aanzienlijk beter. Graag een offerte? Klik hier.

Onze reinigingspakketten voor vlonders

Basis reiniging

 • Volledige reiniging
 • Volledige impregnatie
 • Herstelling
Offerte ontvangen
Meest gekozen

Gevorderde reiniging

 • Volledige reiniging
 • Volledige impregnatie
 • 1x herstelling (1ste halfjaar)
Offerte ontvangen

Kunststof laten vlonder reinigen

Het schoonmaken van kunststof vlonderplanken is een vrij complexe klus. Net als bij composiet is het cruciaal dat kunststof op de juiste manier wordt behandeld, aangezien ook dit materiaal niet te herstellen is als het eenmaal beschadigd is. Maak dus de juiste keuze en laat het reinigen aan ons over!

Onze methode maakt geen gebruik van hoge waterdruk of agressieve reinigingsmiddelen. Wij hanteren een combinatie van lage druk en milde middelen, waardoor de kunststofplanken volledig gereinigd worden. Hierdoor wordt niet alleen het oppervlak schoongemaakt, maar ook wordt ook binnenkant schoongemaakt.

IMG_9282Vlonder reinigen - Hippe Reiniging
Vlonder reinigen - Hippe ReinigingVlonder reinigen - Hippe Reiniging

Houten vlonder laten reinigen

Is de steigerhouten vlonder toe aan onderhoud? Laat het onderhoud over aan ons! Onze unieke en zeer effectief reinigingsmethode zorgt ervoor dat jouw vlonder niet alleen nu super schoon is, maar ook op lange termijn schoon blijft.

Het onderhouden van een (houten) vlonder vraagt veel tijd en inspanning. Vaak is het eindresultaat niet de moeite waard. Daarom is het inschakelen een veel betere optie. Zoals je kunt zien op de foto’s, is het resultaat zeer fraai, bovendien houd je tijd over voor andere bezigheden.

Effectief en schadevrij vlonder reinigen met onze borstelmachine

Het reinigen van een vlonder is een lastige taak, met name vanwege de groeven in de vlonder. Door de diepte van deze groeven is het niet mogelijk om effectief te reinigen met alleen een doek of hogedrukreiniger. Hierdoor zul je merken dat de vlonder er na het reinigen nog steeds vuil uitziet. Dit is zonde van de tijd en energie die je erin hebt gestoken.  Bovendien is de kans dat de vlonder beschadigd raakt door een hogedrukreiniger zeer groot. Vermijd dit om die reden!

Het komt op het volgende neer: wij hanteren machines en middelen die specifiek zijn ontworpen voor vlonderreiniging. Hierdoor zijn we in staat zelfs de diepste plekken van de vlonder doeltreffend te reinigen zonder het materiaal te beschadigen.

Borstelmachine - Hippe Reiniging

Voordelen van Hippe Reiniging B.V.

Altijd
bereikbaar

We staan 24/7 voor je klaar, dus bel gerust als je vragen hebt.

Langdurig
resultaat

Onze reiniging zorgt voor een langdurig schone omgeving!

Snel én
goed

Binnen 1-3 dagen succesvol afgerond!

Jij blij,
wij blij

Topservice tijdens en na reiniging. We komen terug als er nog vervuiling zichtbaar is!

Vlonder laten reinigen voor huiseigenaren en bedrijfspand eigenaren in heel Nederland

Vlonders zijn populaire keuzes voor buitenruimtes, maar het reinigen ervan is vaak een uitdaging. Bij Hippe Reiniging zijn we gespecialiseerd in het reinigen van vervuilde vlonders. Onze aanpak, met lage waterdruk en milde milieuvriendelijke reinigingsmiddel, zorgt niet alleen voor een grondige reiniging.

Waarom kiezen voor onze vlonder reiniging service?

 • Milieuvriendelijke Methode: Wij reinigen onder lage waterdruk met een mild, milieuvriendelijk reinigingsmiddel.
 • Schadevrij Resultaat: Onze speciale borstelmethode zorgt voor een schoon resultaat zonder schade aan het hout.
 • Zakelijk en particulier: Of je nu een woning- of een bedrijfspand eigenaar bent met een vlonder, wij bedienen iedereen!

Offerte formulier

4.9
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Andre KoppenolAndre Koppenol
15:05 06 Apr 23
Tuinterrassen gereinigd (zwaar vervuild met o.a. korstmossen). Ondernemer net gestart, gebruikt professionele apparatuur. Laat alles netjes achter. Reageert snel op vragen, communicatief sterk.
Miranda KitsMiranda Kits
11:44 04 Apr 23
Zeer prettige ervaring. Gehele dakterras laten reinigen en behandelen en tevens de oprit voor de woning. Kwam netjes op tijd en de geleverde diensten zijn zoals beloofd. Echt een aanrader!
Frans KimpFrans Kimp
14:55 29 Mar 23
Terras voor en achter het huis schoongemaakt, degelijk, vriendelijk, professioneel en betaalbaar
Jan DriestJan Driest
14:32 26 Mar 23
Roy BosmanRoy Bosman
16:18 15 Mar 23
Elk jaar mijn tuintegels ontgroenen etc....drama, dit jaar laten door door deze heer en erg tevreden. Tevens ook even de buitenbox laten doen.En ook die oogt weer helemaal fris. Mooie service ook dat die pas stopt wanneer het echt schoon is.
Rinie de HaanRinie de Haan
17:09 08 Mar 23
Wendy BoomWendy Boom
08:04 06 Mar 23
Wij zijn ontzettend blij met het resultaat van de tegelreiniging in zowel de voor- als achtertuin. Zelfs de dikke, glibberige laag groene aanslag in de achtertuin was voor Hippe reiniging geen probleem. De tegels zien er weer als nieuw uit. Aanrader !
js_loader

FAQ

Heb jij een vraag? Dan hebben wij het antwoord!

Graag zoveel mogelijk losstaande objecten bij elkaar zetten op opstapelen. Wij waarderen dit enorm, omdat we hierdoor de werkzaamheden effectiever en efficiënter kunnen uitvoeren.

Wij gebruiken een unieke borsteltechniek, waardoor we onder lage druk en zonder schoonmaakmiddelen kunnen werken. Hierdoor zijn mens, dier en plant altijd veilig. Bovendien is schade aan de tegels 100% uitgesloten!

Elk vlondermateriaal, zoals hout, kunststof, composiet en jouw vlondermateriaal.

Het resultaat is direct zichtbaar na de reiniging en zal nog duidelijker zichtbaar zijn als de vlonder is opgedroogd.

Door onze borsteltechniek is het resultaat langer zichtbaar dan bij het gebruik van huishoudelijke middelen. De borsteltechniek verwijdert het vuil van de tegels en polijst ze licht, waardoor het voor verontreinigingen en levende organismen moeilijker is om zich te hechten. Bovendien bieden we ook tegelimpregnatie aan, waardoor het resultaat nog langer zichtbaar blijft voor €0,98 excl. btw / €1,19 incl. btw.

 • Er is geen risico op schade
 • Wij komen terug als er nog stukken zijn die niet helemaal schitterend schoon zijn
 • 100% Milieuvriendelijk
 • Transparantie in de kosten
 • Geen risico voor mens, dier en plant