Zakelijke en particuliere reinigings- en onderhoudsdiensten

Tijdelijk 10% korting als de totale kosten meer dan €750 inclusief btw bedragen

Vlonder laten reinigen

Professionele vlonder schoonmaakdienst

Hippe Reiniging B.V. biedt de perfecte oplossing voor het reinigen en periodiek onderhouden van een elke type vlonder.

Wij maken gebruik van een unieke borsteltechniek in combinatie met milde reinigingsmiddelen om jouw vlonder weer in topconditie te brengen.

Na het grondig reinigen van de vlonder brengen we een nieuwe olielaag aan om voor een betere uitstraling en extra bescherming. En de kleur van de olie mag je zelf bepalen! Het aanbrengen van de olie herhalen we tot de kleur overal ongeveer gelijk is.

Gratis offerte

Vlug én simpel een offerte

Vlonder reinigen - Hippe ReinigingVlonder na 2

Houten vlonder laten schoonmaken

Is de hardhouten vlonder toe aan onderhoud? Wij kunnen het voor je doen! Onze unieke en zeer effectief reinigingsmethode zorgt ervoor dat jouw vlonder niet alleen nu super schoon is, maar ook op lange termijn schoon blijft.

Het schoonmaken van een vlonder vraagt veel tijd en inspanning, en vaak is het eindresultaat niet de moeite waard. Er worden verkeerde machines en reinigingsmiddelen gebruikt, wat leidt tot schade. Zonde! Door de methode die wij toepassen voorkom je dit.

Vraag een offerte aan!

Onze reinigingspakketten voor vlonders

Basis reiniging

€4,95
 • Reiniging
 • Impregneren
 • anti-slip
 • Opkleur brengen
Offerte ontvangen
Langst schoon

Gevorderde reiniging

€11,10
 • Reiniging
 • Impregneren
 • Anti-lip werking
 • Opkleur brengen
Offerte ontvangen

Kunststof laten vlonder reinigen

Het schoonmaken van kunststof vlonderplanken is een vrij complexe klus. Net als bij composiet is het cruciaal dat kunststof op de juiste manier wordt behandeld, aangezien ook dit materiaal niet te herstellen is als het eenmaal beschadigd is. Maak dus de juiste keuze en laat het reinigen aan ons over!

Onze methode maakt geen gebruik van hoge waterdruk of agressieve reinigingsmiddelen. Wij hanteren een combinatie van lage druk en milde middelen, waardoor de kunststofplanken volledig gereinigd worden. Hierdoor wordt niet alleen het oppervlak schoongemaakt, maar ook wordt ook binnenkant schoongemaakt.

Deze bedrijven hebben voor ons gekozen

IMG_9282Vlonder reinigen - Hippe Reiniging

Composiet vlonder laten schoonmaken

Bij Hippe Reiniging bieden we dé oplossing voor het reinigen van composieten vlonders. Vaak wordt dit op een verkeerde manier aangepakt, wat leidt tot onherstelbare schade. Dat is zonde, want het betekent dat de vlonder moet worden vervangen, en dat is aanzienlijk duurder.

Met onze unieke reinigingsmethode voorkom je dit. Daar zitten meerdere voordelen aan. Het bespaart geld, tijd en het resultaat is aanzienlijk beter. Graag een offerte? Klik hier.

Effectief en schadevrij vlonder schoonmaken met onze borstelmachine

Het reinigen van een vlonder is een lastige taak, met name vanwege de groeven in de vlonder. Door de diepte van deze groeven is het niet mogelijk om effectief te reinigen met alleen een doek of hogedrukreiniger. Hierdoor zul je merken dat de vlonder er na het reinigen nog steeds vuil uitziet. Dit is zonde van de tijd en energie die je erin hebt gestoken.  Bovendien is de kans dat de vlonder beschadigd raakt door een hogedrukreiniger zeer groot. Vermijd dit om die reden!

Het komt op het volgende neer: wij hanteren machines en middelen die specifiek zijn ontworpen voor vlonderreiniging. Hierdoor zijn we in staat zelfs de diepste plekken van de vlonder doeltreffend te reinigen zonder het materiaal te beschadigen.

Vlonder reinigen - Hippe Reiniging

Voordelen van Hippe Reiniging B.V.

Altijd
bereikbaar

We staan 24/7 voor je klaar, dus bel gerust als je vragen hebt.

Langdurig
resultaat

Onze reiniging zorgt voor een langdurig schone omgeving!

Snel én
goed

Binnen 1-3 dagen succesvol afgerond!

Jij blij,
wij blij

Topservice tijdens en na reiniging. We komen terug als er nog vervuiling zichtbaar is!

Vlonder schoonmaken door vakbekwame mensen

Vlonders zijn populaire keuzes voor buitenruimtes, maar het reinigen ervan is vaak een uitdaging. Bij Hippe Reiniging zijn we gespecialiseerd in het reinigen van vervuilde vlonders. Onze aanpak, met lage waterdruk en milde milieuvriendelijke reinigingsmiddel, zorgt niet alleen voor een grondige reiniging.

Waarom vlonder planken schoonlaten maken door ons?

 • Milieuvriendelijke Methode: Wij reinigen onder lage waterdruk met een mild, milieuvriendelijk reinigingsmiddel.
 • Schadevrij Resultaat: Onze speciale borstelmethode zorgt voor een schoon resultaat zonder schade aan het hout.
 • Zakelijk en particulier: Of je nu een woning- of een bedrijfspand eigenaar bent met een vlonder, wij bedienen iedereen!

Offerte formulier

Wat klanten van onze vinden

Gijs Stribbe
Google review
Lees verder
Hippe Reiniging heeft onze gevel erg strak gereinigd en geïmpregneerd. Tevens hebben zij ook de bestrating gereinigd en gecoat. Dit alles met een prima prijs-kwaliteitverhouding. Tot de volgende!
Rene Blauwhoff
Google review
Lees verder
Alles liep netjes volgens afspraak. Mijn gevel is weer keurig gereinigd en geïmpregneerd. Gezien de geleverde service is de prijs keurig in verhouding. Zou Hippe Reiniging zeker kunnen aanraden!
Daan Floore
Google review
Lees verder
Het werk, reiniging en impregneren van de buiten gevel, is zorgvuldig en netjes uitgevoerd. We zijn heel blij met het resultaat. De kwaliteit en prijs zijn heel goed in evenwicht.
Thomas la Vecchia
Google review
Lees verder
Woning gereinigd en geïmpregneerd. Resultaat is boven verwachting! Collega was ziek dus heeft de eigenaar zelf de hele woning in zijn eentje gedaan in 3 dagen. Bedankt voor het mooie resultaat en ik kan het iedereen aanraden!
Mehmet Kocaer
Google review
Lees verder
Jayme was telkens weer duidelijk wanneer hij langs kon komen. Hij kwam enkele keren langs om te kijken of het goed was en zo niet ging hij de plekken dat nog beter kon weer onder handen nemen. Kortom een goed en betrouwbaar bedrijf.
Frits Terraneo
Google review
Lees verder
Heb helaas geen foto's gemaakt maar het resultaat was perfect. We hebben weer een mooie witte gevel. Jaimy en zijn collega zijn attent en harde werkers. Goed team.
Vorige
Volgende

Veel gestelde vragen

Graag zoveel mogelijk losstaande objecten bij elkaar zetten op opstapelen. Wij waarderen dit enorm, omdat we hierdoor de werkzaamheden effectiever en efficiënter kunnen uitvoeren.

Wij gebruiken een unieke borsteltechniek, waardoor we onder lage druk en zonder schoonmaakmiddelen kunnen werken. Hierdoor zijn mens, dier en plant altijd veilig. Bovendien is schade aan de tegels 100% uitgesloten!

Elk vlondermateriaal, zoals hout, kunststof, composiet en jouw vlondermateriaal.

Het resultaat is direct zichtbaar na de reiniging en zal nog duidelijker zichtbaar zijn als de vlonder is opgedroogd.

Door onze borsteltechniek is het resultaat langer zichtbaar dan bij het gebruik van huishoudelijke middelen. De borsteltechniek verwijdert het vuil van de tegels en polijst ze licht, waardoor het voor verontreinigingen en levende organismen moeilijker is om zich te hechten. Bovendien bieden we ook tegelimpregnatie aan, waardoor het resultaat nog langer zichtbaar blijft voor €0,98 excl. btw / €1,19 incl. btw.

 • Er is geen risico op schade
 • Wij komen terug als er nog stukken zijn die niet helemaal schitterend schoon zijn
 • 100% Milieuvriendelijk
 • Transparantie in de kosten
 • Geen risico voor mens, dier en plant