Zakelijke en particuliere reinigings- en onderhoudsdiensten

Tijdelijk 10% korting als de totale kosten meer dan €750 inclusief btw bedragen

Bestrating laten reinigen

Bestrating laten reinigen? Wij zijn er goed in!

Bestrating laten reinigen is af en toe nodig, want een vieze bestrating doet afbreuk aan de schoonheid van de buitenomgeving. Zonde! Als je op zoek bent naar langdurig en goed resultaat, ben je bij ons aan het juiste adres! 

De onderstaande video is een instructievideo over hoe wij bestratingen reinigen. Wil je mer van ons weten? Dan is het zeker de tijd waard om de video te bekijken.

Gratis offerte

Vlug én simpel een offerte

Bestrating laten reinigen? Wij zijn er goed in!

Bestrating laten reinigen is af en toe nodig, want een vieze bestrating doet afbreuk aan de schoonheid van de buitenomgeving. Zonde! Als je op zoek bent naar langdurig en goed resultaat, ben je bij ons aan het juiste adres! 

De onderstaande video is een uitlegvideo over hoe we bestrating oppervlakkig en inwendig reinigen. Het is het zeker waard om de video eens te bekijken.

Waarom bestrating reinigen door Hippe Reiniging?

Wij zijn pas klaar met de reinigingswerkzaamheden wanneer jij vindt dat het schoon en fris is. Ons doel is jou tevreden te stellen. Dat kan alleen als jij het zeggenschap over de afronding hebt!

Wij staan voor:

 • Altijd bereikbaar zijn
 • Korte wachttijden (meestal binnen 2 weken)
 • De beste kwaliteit leveren, voor, tijdens na het reinigen
 • Wij stoppen pas als jij  tevreden bent

Na het reinigen voorzien we de bestrating van een beschermende laag. Deze laag biedt bescherming tegen vervuiling en maakt onderhoud veel makkelijker.

Wij willen dat je van tevoren weet wat het resultaat zal zijn. Daarom voeren wij voordat we beginnen GRATIS een proefreiniging uit. Pas wanneer je hebt aangegeven dat het resultaat naar wens is, starten we met het reinigen van de rest van de bestrating.

Wij hebben meer dan 250 bestratingen gereinigd en geïmpregneerd. Ongeacht het type bestrating, wij kennen de effectiefste manier om deze schoon en fris te maken.

Alle medewerkers van Hippe Reiniging zijn gecertificeerd. Bestrating reinigen vereist voor sommige type steen uitgebreide expertise. Daarom is het essentieel dat elke medewerker over deze kennis beschikt, zodat we het best mogelijke resultaat kunnen garanderen.

Bestrating reinigen - Hippe Reiniging

Wat klanten van onze vinden

Frans Kimp
Google review
Lees verder
Balkon schoon en als nieuw opgeleverd, op die plek ook de gevel gereinigd. Het kan er weer een hele tijd tegenaan. Een flexibel, vriendelijke, snelle en professionele manier van werken.
Pascal van Gortel
Google review
Lees verder
Wat een top werk hebben jullie bij ons geleverd. We hadden tegels met zwarte vlekken en nu zijn het weer nieuwe tegels. Heel erg bedankt voor dit top werk. Zeker een aanrader!
Miranda Kits
Google review
Lees verder
Zeer prettige ervaring. Gehele dakterras laten reinigen en behandelen en tevens de oprit voor de woning. Kwam op tijd en de geleverde diensten zijn zoals beloofd.
Bestratingen gereinigd
+ 0

Wat kost bestrating reinigen en impregneren?

Reinigen

4,15 per m²
 • Basis resultaat
 • Impregneren
 • Oppervlakte reiniging
 • Inwendige reiniging

Reinigen en impregneren

7,10 per m²
 • Langst resultaat
 • Impregneren
 • Oppervlakte reiniging
 • Inwendige reiniging
Vaakst gekozen
Een aantal projecten
Bestrating reinigen - Hippe Reiniging
Bestrating reinigen - Hippe Reiniging
Bestrating reinigen (voor) - Hippe ReinigingBestrating reinigen - Hippe Reiniging
Bestrating laten reinigen - Hippe Reiniging
Bestrating laten reinigen - Hippe Reiniging

Bestrating laten reinigen door Hippe Reiniging

Is je bestrating vies? Reinigen en onderhouden van bestratingen is waar wij heel goed in zijn. Onze specialisten doen meer dan reinigen met een hogedrukreiniger. Door onze reinigingsaanpak wordt de steen van binnen en van buiten gereinigd, waardoor de steen extra lang schoon blijft.

Hoe tot de effectiefste reinigingsmethode komen

Voordat we beginnen met reinigen, stellen we vast van welk materiaal de ondergrond is gemaakt. Is het een betonsteen, kalkhoudende steen, niet-kalkhoudende steen, baksteen, zit er een coating overheen, op welke wijze is de steen opgeschuurd, enzovoort? Waarna we kijken naar de aard van de vervuiling: algen, mossen, roest, olie, enzovoort.

Op basis van die informatie bepalen we met reinigingsmethode we de bestrating gaan reinigen. Een hogedrukreiniger van tussen de 100 bar tot 160 bar wordt vaak gebruikt, terwijl dit bij bijvoorbeeld natuursteen en blauwsteen voor krassen en barsten kan zorgen. Voor dat type bestrating moet stoomtechniek ingezet worden. Wil je jouw bestrating laten reinigen door middel van stoomtechniek om beschadiging te voorkomen? Dat kunnen wij voor je doen. Klik hier voor een offerte.

Een aantal van onze klanten

Tuintegels laten reinigen

Zijn de tuintegels vervuild door levende aanslag, zoals mossen, algen en schimmels? Of door andere vervuiling, zoals olievlekken. Dan is het tijd om in actie te komen. Want één ding is zeker: je hebt liever een schone tuin dan een overwoekerde tuin. Om dit op te lossen, zijn er twee opties: de bestrating vervangen (een flinke uitgaven) of de tuintegels door ons als nieuw laten reinigen (zeer betaalbaar). Waarom vervangen als het ook zo goed als nieuw gereinigd kan worden?

Bovendien reinigen wij al voor slechts €3,95 per vierkante meter. Hoe groter het oppervlak, hoe meer korting!

Klik hier voor een offerte!

Bestrating reinigen - Hippe Reiniging
Bestrating reinigen - Hippe Reiniging B.V.

Bestrating laten reinigen met onze unieke machines

Voor het reinigen van bestratingen maken wij gebruik van een speciaal ontworpen reinigingsmachines die in staat zijn om alle vormen van vervuiling te verwijderen, zoals roet, roest, algen, mossen, schimmels, en uitwerpselen. Waarna de bestrating behandeld wordt met een reinigingsmiddel om de vervuiling die zich in de poriën bevindt te verwijderen. Door deze reinigingsaanpak blijft een bestrating gemiddeld 4 keer zo lang schoon!

Voordelen van Hippe Reiniging B.V.

Altijd
bereikbaar

We staan 24/7 voor je klaar, dus bel gerust als je specifieke vragen hebt.

Langdurig
resultaat

Onze reiniging zorgt voor langdurig genieten van een schone omgeving!

Snel én
goed

Jouw klus wordt in de meeste gevallen binnen 1-3 dagen succesvol afgerond!

Jij blij,
wij blij

Topservice tijdens en na reiniging. We komen terug als er nog vervuiling zichtbaar is!

Effectief en veilig bestrating laten reinigen met onze werkwijze

Voor het reinigen wij enkel en alleen met professionele reinigingsmaterialen en -middelen die naast effectief ook milieuvriendelijk zijn, waardoor mens, dier en plant geen gevaar lopen! In de meeste gevallen worden de reinigingsmiddelen weggespoeld en breekt de natuur dit af. In sommige gevallen wordt het middel door ons opgezogen en afgevoerd.

Als je zo ver op deze pagina bent gekomen, dan ben je een geïnteresseerde lezer (en dat begrijpen we). Ons advies is, vraag een offerte aan, want die is vrijblijvend en binnen een 1 minuut aangevraagd!

Offerte formulier

Veel gestelde vragen

Graag zoveel mogelijk losstaande objecten bij elkaar zetten op opstapelen. Wij waarderen dit enorm, omdat we hierdoor de werkzaamheden effectiever en efficiënter kunnen uitvoeren.

Het resultaat is direct zichtbaar na de reiniging en zal nog duidelijker zichtbaar zijn als de bestrating is opgedroogd.

Door onze borsteltechniek is het resultaat langer zichtbaar dan bij het gebruik van huishoudelijke middelen. De borsteltechniek verwijdert het vuil van de tegels en polijst ze licht, waardoor het voor verontreinigingen en levende organismen moeilijker is om zich te hechten. Bovendien bieden we ook tegelimpregnatie aan, waardoor het resultaat nog langer zichtbaar blijft voor €0,98 excl. btw / €1,19 incl. btw.

 • Er is geen risico op schade
 • Wij komen terug als er nog stukken zijn die niet helemaal schitterend schoon zijn
 • 100% Milieuvriendelijk
 • Transparantie in de kosten
 • Geen risico voor mens, dier en plant