✔️ Vooraf gratis proefreiniging

✔️ Betaalbaar en transparant

✔️ Excellente communicatie

✔️ Gratis bijwerken

Samenwerken met Hippe Reiniging

Betaalbare manier om de woningwaarde te verhogen

Het verhogen van de waarde van een woning kan op verschillende manieren worden bereikt. Er zijn ingrijpende verbouwingen die gepaard gaan met aanzienlijke kosten, MAAR er zijn ook aanpassingen die betaalbaarder zijn. Bovendien leiden deze betaalbare aanpassingen niet alleen tot een hogere waarde van het pand, maar trekt de woning ook meer potentiële kopers aan! Dat is voor u als makelarij een voordeel en voor de woning eigenaar.

Wat zijn deze betaalbare manieren?

Het reinigen van de gevel is van alle betaalbare manieren het meest effectief. En vaak bedragen de kosten voor het reinigen niet meer dan €1500, terwijl de waardestijging rond de 4-5% ligt. Het is dus een goede investering! 

Nadien impregneren is ook een optie, daardoor zal de woning waarde nog meer toenemen. Dit komt door de isolerende bevordering van een woning door het impregneermiddel.

Door gereinigde bestrating zal de waarde van de woning ook toenemen, hoewel dit niet evenveel zal zijn als bij gevelreiniging en impregneren.

Naast de waardestijging heeft dit ook invloed op de uitstraling van de woning. Bovendien zien de foto’s voor de websiteadvertentie er beter uit door de schone tegels.

Ook hier geldt dat de waarde van een woning in enige mate zal toenemen, maar niet evenveel als bij gevelreiniging en impregneren.

Dit draagt ook sterk bij aan de uitstraling van een woning en zal ervoor zorgen dat de foto’s voor de websiteadvertentie meer indruk maken op potentiële kopers.

Kom met ons in contact

Team Hippe Reiniging

Gevel reinigen om de woning waarde te verhogen

Door de gevel van een woning te reinigen heeft een woning een betere esthetische uitstraling, wat leidt tot een hogere waardebepaling. Dit heeft meerdere redenen. Door de gevel te laten reinigen maakt de woning een meer impressieve indruk op potentiële kopers. Dit effect is nog sterker als de buren de woning niet hebben laten reinigen. Ook zullen de foto’s van de woning op uw website meer aandacht trekken van bezoekers. Wat logisch is, want de woning onderscheidt zich door een schone uitstraling van andere. Bovendien is de 1ste indruk beter, en de 1ste indruk is zwaarwegend in het koopbeslissingsproces.

Hoeveel neemt de waarde van woning toe door gevel reinigen en impregneren?

Meerdere partijen beweren dat de marktwaarde van een woning met wel tot 5% stijgt door gevelreiniging. Bovendien stellen ze dat impregneren een andere betaalbare aanpassing is die de waarde van een woning verhoogt. Impregneren draagt bij aan een hogere woning marktwaarde doordat de woning een betere isolerende werking heeft. Impregneren is namelijk niet alleen een beschermende laag tegen vocht van buitenaf, wat al een isolerend effect heeft. Het middel zorgt ervoor dat de warmte binnenin de woning niet via de gevelstenen en voegen kan ontsnappen. Er wordt beweerd dat de impregneren de isolatiewaarde tot wel 25% verbetert en om die reden de marktwaarde verhoogt.

Bekijk deze link voor bewijs: https://www.homedeal.nl/inspiratie/verhuistips/verhoog-woningwaarde-5-beste-tips/

Prijs per type woning

Tussenwoning

De prijs hangt af van de omvang van de woning
500 - 1600
 • Reinigen en impregneren
 • Gratis proefreiniging
 • Afplakken kozijnen en ramen
 • Glasbewassing

Hoekwoning

De prijs hangt af van de omvang van de woning
1200 - 2200
 • Reinigen en impregneren
 • Gratis proefreiniging
 • Afplakken kozijnen en ramen
 • Glasbewassing

Vrijstaande woning

De prijs hangt af van de omvang van de woning
1500 - 2900
 • Reinigen en impregneren
 • Gratis proefreiniging
 • Afplakken kozijnen en ramen
 • Glasbewassing

Bestrating reinigen om de woning waarde te verhogen

Door de bestrating te laten reinigen zullen de foto’s voor de verkoop, net als bij gevelreiniging, een positieve bevordering hebben. De woning laat een betere eerste indruk op potentiële kopers achter. De reiniging van de bestrating zal niet even bevorderlijk zijn als gevelreiniging, maar draagt er wel aan bij.

De kosten voor het laten reinigen van zowel de voor- als achtertuin zijn meestal tussen de €200 tot €400, en zorgt ervoor dat de woning een veel nieuwere uitstraling heeft. Dit effect is nog duidelijker zichtbaar wanneer zowel de gevel als de bestrating gereinigd worden.

Hippe Reiniging - Bestrating reinigen

Wat klanten van onze vinden

Ad Kas
Google review
Lees verder
Jay en zijn team hebben ons huis en garage heel netjes gereinigd en geïmpregneerd. Er werd op een prettige manier samen gewerkt en alle afspraken werden nagekomen. Een echte aanrader!
Steven Bakker
Google review
Lees verder
Keurig en snel werk geleverd. Hardnekkig mos op tegels werd volhardend aangepakt en is nu mooi schoon. Jayme pakt door en levert resultaten. Aanrader!
Frits Terraneo
Google review
Lees verder
Heb helaas geen foto's gemaakt maar het resultaat was perfect. We hebben weer een mooie witte gevel. Jaimy en zijn collega zijn attent en harde werkers. Goed team.

Een aantal van onze klanten

Vlonder reinigen om de woning waarde te verhogen

De waardestijging van een woning door de vlonder te laten reinigen komt neer op hetzelfde als bestrating laten reinigen. De woning maakt een schonere en frissere indruk op potentiële kopers. Hoezo? Denk aan de foto’s op de websiteadvertentie, door de gereinigde vlonder krijgt de woning schonere uitstraling. Bij fysieke bezichtigingen zal dit effect nog duidelijker zijn, omdat het er in werkelijkheid altijd beter uitziet dan op de foto’s. En ook dit kost vaak maar een paar honderd euro.

Het proces naar een schone vlonder

Het stappenplan naar een schone woning

Stap 1

Contactgegevens delen

Delen van de contactgegevens van de klant, zodat wij contact op kunnen nemen.

Stap 2

Kennismaken

We plannen een afspraak in om de woning te bezichtigen en stellen kosteloos een offerte op.

Stap 3

Aan de slag

We gaan aan de slag en zorgen ervoor dat de woning weer schoon en fris oogt.

Afronding

Hogere woning waarde!

Is de woning eigenaar tevreden, dan nemen we afscheid en ontvang hij/zij de factuur achteraf!